Nico Thissen wint tweede ranking in café 't Vastenkampavond Ranking nieuws
Ranking nieuws

Nico Thissen wint tweede ranking in café 't Vastenkampavond

Nico Thissen wint tweede ranking in café 't Vastenkampavond

Met 17 deelnemers, waaronder 4 dames, werd er begonnen aan de tweede donderdagavondranking in café ’t Vastenavondkamp. Nico Thissen won de finale van de A-ronde middels overwinningen op Rick van Ninhuijs, Dylan Beuving, Jacky Driessen en uiteindelijk Gert Basten. Gert Basten wist de finale te bereiken door overwinningen op Martien Heijnen, Christina Achten en Mindy Driessen.

Jacky Driessen mistte een 114-finish op tops om in de B-ronde een finaleplek af te dwingen tegen Joep Houben en Joep Houben mistte dubbel 18 voor een 110 finish, waarna Jacky alsnog de tops raakte om te winnen. De finale van de B-ronde ging tussen Gert Basten en Jacky Driessen en werd met 2-1 gewonnen door Gert, waardoor hij een herkansing kreeg om wel van Nico Thissen te winnen.

Nico begon sterk met een 180 score en won de 1e leg. Gert vocht zich terug in de wedstrijd en maakte er 1-1 van. In de 3e leg zetten beide heren zich op 170, Nico legt aan en gooid triple 20, triple 20 en... 17. Gert legt aan, en hij gooit triple 20, triple 20 en... 11. Nico mistte daarna dubbel 16 en Gert gooide uit. Gert misste in de 4e leg 2 darts op de dubbel en Nico maakte daar dankbaar gebruik van. De 5e leg was ook voor Nico en zodoende werd Nico winnaar van deze 2e rankingavond.

De 180-scores waren er voor Nico Thissen met 4 stuks, Jacky Driessen gooide er 2 en Gert gooide er één. Jacky Driessen produceerde een 141- en een 123-finish, Gert Basten een 120- en 110-finish en Martien Heijnen gooide ook een 120-finish.

Voor de actuele stand en meerdere activiteiten verwijzen we je graag door naar www.cafevastenavondkamp.nl

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws