Dinsdagranking introduceert gegarandeerd prijzengeld Ranking nieuws
Ranking nieuws

Dinsdagranking introduceert gegarandeerd prijzengeld

Dinsdagranking introduceert gegarandeerd prijzengeld

Dartsvereniging No-Score start met het uitkeren van een minimale prijzenpot per avond bij de No-Score Dinsdagranking. Vanaf heden zal er iedere avond bij de No-Score Dinsdagranking een minimum bedrag van 150 euro worden uitgekeerd. Voor het herentoernooi zal er iedere avond minimaal 100 euro aan prijzengeld worden uitgekeerd en voor het damestoernooi zal dit iedere avond minstens 50 euro zijn.

Ook voor de eindronde is er sprake van een minimale prijzenpot. Vanaf heden geeft No-Score de garantie dat er om minimaal 900 euro wordt gespeeld bij iedere eindronde. Over het algemeen ligt het prijzengeld echter nog een stuk boven de gegarandeerde bedragen. Zo wordt er gemiddeld 200 euro per rankingavond uitgekeerd en wordt er in een eindronde om een bedrag gespeeld van rond de 1200 euro.

Vanavond start er weer een nieuwe reeks van 6 rankings. De beste 24 heren en de beste 8 dames plaatsen zich na zes weken voor de eindronde. En zoals altijd geldt ook vanavond, inschrijven tot 19:15 uur en aanvang om 19:30 uur. Vanavond zal rond de klok van 23:00 uur de finale weer live te volgen zijn via het Live Scorecenter.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws