Rob van Doorn verslaat Benito van de Pas op Super Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Rob van Doorn verslaat Benito van de Pas op Super Ranking

Rob van Doorn verslaat Benito van de Pas op Super Ranking

De underdogs deden weer goede zaken op de Oranjebar Super Ranking. De 11e speelavond was, uitgezonderd de top 4, weer een avond vol verrassingen. Een flink aantal outsiders waren aanwezig om te proberen punten te sprokkelen om zich alsnog te plaatsen voor de finaledag van aankomende dinsdag. Met name Hans Rooijakkers, Sylvia van de Pas, Paul Tesser en de altijd luidruchtig aanwezige Ted Ebbers lieten zich van hun beste kant zien en konden zichzelf belonen met de wetenschap dat ze er volgende week bij zijn als er om prijzengeld gestreden wordt.

Dinsdag 13 maart aanstaande zal op de 2e finaledag van de Oranjebar Super Ranking gespeeld worden door de beste 16 of opvolgend uit de kwalificatie reeks van de afgelopen 11 weken. Alle deelnemers ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging van de organisatie.

Uitslag van dag 11; 1. Rob van Doorn, 2. Benito van de Pas, 3 en 4 Hermie van Orsouw en Nico Thissen.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Het volgende Oranjebar Super Ranking kwalificatietoernooi wordt gespeeld op dinsdag 20 maart 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws