Ron Schouten wint No-Score Jubileumtoernooi Ranking nieuws
Ranking nieuws

Ron Schouten wint No-Score Jubileumtoernooi

Ron Schouten wint No-Score Jubileumtoernooi

Op donderdag 9 december bestond dartvereniging No-Score 5 jaar en dat moest gevierd worden. Op zaterdag 18 december vindt er voor de leden een feestavond plaats maar op de bewuste avond werd er al een voorproefje genomen met het No-Score Jubileumtoernooi. Het toernooi dat uitsluitend toegankelijk was voor leden kende een speciaal concept dat volledig in het teken stond van het 5-jarig bestaan. Er werd gespeeld in een dubbel knock-out systeem 501 best of 5 waarbij iedere score die een 5 bevatte werd beloond met 20 bonuspunten. De eerste wedstrijden moest men er even aan wennen maar na verloop van tijd bleek dit een leuk concept te zijn waarbij ook strategie om de hoek kwam kijken. Bovendien was het deze avond mogelijk om een score van 185 te noteren welke overigens ook werd gegooid door Ron Schouten.

Dezelfde Ron Schouten wist zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale door overwinningen te boeken op Robby Wagemakers, Dennis van Meurs, Robert van de Ven en Patrick Megens. In de verliezersronde kreeg iedereen een herkansing om zich te herpakken. Bas van den Berk deed dit het best en hij wist, nadat hij in de winnaarsronde had gewonnen van Jule Haverhoek en vervolgens had verloren van Robert van de Ven, een reeks overwinningen neer te zetten op Joop Schouten, Dennis van Meurs, Annet van Elten en Robert van de Ven. Hiermee had hij zich verzekerd van een podiumplaats en mocht hij spelen tegen Patrick Megens voor een finaleplaats. Na een 1-0 voorsprong keerde de wedstrijd waarna Patrick zich met een 3-1 overwinning verzekerde van een finaleplaats. Hierin stond hij deze avond voor de tweede keer tegenover Ron Schouten. Wederom bleek Ron Schouten een maatje te groot die met een 3-0 overwinning het No-Score Jubileumtoernooi op zijn naam schreef.

Zoals eerder gezegd zal voor alle No-Score leden op 18 december een feestavond plaatsvinden die eveneens in het teken zal staan van het 5-jarig bestaan.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws