SterkDarts Tour: Mast, Gokoel en Wattimena doen goede zaken Ranking nieuws
Ranking nieuws

SterkDarts Tour: Mast, Gokoel en Wattimena doen goede zaken

SterkDarts Tour: Mast, Gokoel en Wattimena doen goede zaken

De Nederhemert Darts Trophy 2013 gooide de stand in de SterkDarts Tour behoorlijk op zijn kop. Winnaar van de NDT, Kevin Mast klom van plaats 26 naar 11. Runner-up Jermaine Wattimena haalde de afgelopen maanden behoorlijk wat punten en steeg deze week van 42 naar plek 25. Roy Gokoel haalde zijn tweede halve finaleplaats dit jaar, ook op het hoofdtoernooi van De Leijhof Darts Weekend haalde de ervaren Rotterdammer de laatste 4, en komt daardoor de top 32 binnen.

In de top 10 verloor Kim Huybrechts het meeste terrein, Gino Vos profiteerde hiervan. Mareno Michels ging van 10 naar 8 en mengt zich na een geweldig laatste half jaar in de strijd met de grote mannen. Wilco Vermeulen nam de tweede plaats over van Tony West.

Komende toernooien
Komende maanden vervolgt de SterkDarts Tour zich met de Bommelerwaard Darts Trophy, Open Bet Kolen en Open Cuijk.

De positie van spelers op de “SterkDarts Tour ranglijst” heeft voordelen zoals “seeding” en plaatsing voor diverse Toernooien A toernooien.

De lijst kent 785 spelers. Bekijk de volledige lijst op www.sterkdarts.nl onder “rankings”.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws