Toon Greebe en Wesley Manie winnen bij café Bachus Ranking nieuws
Ranking nieuws

Toon Greebe en Wesley Manie winnen bij café Bachus

Toon Greebe en Wesley Manie winnen bij café Bachus

Op de woensdagavondrankings van 14 april in café Bachus te Rosmalen waren door het goede weer slechts 16 darters gekomen. 7 darters deden mee aan het Jackpot 7 Rankingtoernooi en de andere 9 deden mee aan het Fun Darts Toernooi, waaronder enkele dames die normaal enkel toekijken, maar nu ook een keer meededen en ze gooiden zeker niet slecht.

Jackpot 7 Toernooi
De 7 deelnemers werden in 1 poule ingedeeld. De eerste plaats was voor Toon Greebe met 24 punten. Rico Dera behaalde op onderling resultaat de tweede plaats met 22 punten. Tony West eindigde derde met 22 punten. Gaston Meunier vond zichzelf terug op de vierde plaats met 19 punten. Stas Oomen werd vijfde met 12 punten. De zesde plaats was voor Charona de Laat met 11 punten. Michel van Herpen behaalde 10 punten en daarmee de zevende plaats.

Halve finale
Toon Greebe – Gaston Meunier 4-2
In een wedstrijd waarin beide heren goed gooiden. Gooide Toon een 15-darter om 1-0 en 2-1 voor te komen, Gaston gooide een 15darter om terug te komen tot 3-2 en daardoor in de wedstrijd te komen. Toon Greebe miste 170 op de bull voor de wedstrijd, maar wist de beurt daarop alsnog de wedstrijd binnen te slepen.

Rico Dera – Tony West 4-3
In een erg spannende wedstrijd, trok Rico net aan het langste eind.

Strijd om de 3e/4e plaats
Tony West – Gaston Meunier 4-1
Gaston kwam te laat op gang om het de goed spelende Tony echt lastig te maken

Finale
Toon Greebe – Rico Dera 4-0
Een goede spelende Toon won van een redelijk goede Rico. Toon gooide een 13 darter om 2-0 voor te komen en een 16 darter voor de wedstrijd en schreef hierdoor de eerste van de nieuwe serie van zes Jackpot 7 Rankingtoernooien op zijn naam te schrijven.

Fun Darts
De negen deelnemers werden onderverdeeld in twee poules, een poule van vijf deelnemers en een poule van vier deelnemers. In de eerste poule zaten Bart Peeters, Jacco Krook, Joyce de Jong, Wesley Manie en Willeke Oomen. Bart eindigde eerste met 10 punten. De tweede plaats was voor Wesley met 9 punten. Joyce behaalde de derde plaats met 8 punten. Jacco vond zichzelf terug op de vierde plaats met 7 punten. Willeke werd vijfde met 5 punten. In poule 2 zaten Annemarie, Anouk Wibier, Martijn van Son en Tommie Oomen. De eerste plaats was voor Martijn van Son met 9 punten. Tommie eindigde tweede met 6 punten. Anouk behaalde vijf punten en daarmee de derde plaats. Annemarie vond zichzelf terug op de vierde plaats met 1 punt.

Halve finale
Wesley Manie – Martijn van Son 3-0
Een goed spelende Wesley wist met 3-0 te winnen van een redelijk gooiende Martijn.

Bart Peeters – Tommie Oomen 3-1
Beiden gooiden redelijk goed, Bart was met 3-1 de sterkste.

Strijd om de 3e/4e plaats
Martijn van Son – Tommie Oomen 2-3
In een spannende partij, waarin beiden wisselvallig gooiden was Tommie net iets beter.
Spannend, beiden wisselvallig, Tommie net iets beter

Finale
Wesley Manie – Bart Peeters 4-3
In een finale van hoog niveau kwam Bart 2-0 voor. Wesley wist terug te komen tot 2-2 om vervolgens 3-2 achter te komen en uiteindelijk 4-3 te winnen

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws