Column Rilana Erades “Ik wil weer knallen” Columns
Columns

Column Rilana Erades “Ik wil weer knallen”

Column Rilana Erades “Ik wil weer knallen”

Er is weer genoeg gebeurt de laatste weken. Wat ik als eerste even kwijt wil is dat we met de DBBR Laco een fantastische prestatie hebben geleverd. Met een totaal onervaren team hebben we in de zesde wedstrijd van dit seizoen uit tegen RDB, de nummer twee van Nederland van vorig seizoen, met 6-5 verslagen. Gewoon puur op vechtlust van alle meiden van DBBR. Meiden nogmaals mijn complimenten. Helaas doen we in de poule niet echt mee voor de play-offs. We staan derde achter DBMN en RDB. Deze ploegen zijn gewoon iets meer ervaren dan ons en staan ook terecht boven ons. Inmiddels zijn er drie NDB rankings gespeeld en deze meid staat op een prachtige 22e plek. Geloof mij, hier ga ik persoonlijk nog verandering in brengen. Niet omdat ik vind dat 22e onwaardig is want tijdens de drie NDB rankings heb ik gewoon terecht verloren en dan is die plek ook gewoon terecht. Maar ik moet gewoon meer de beuk er in gooien tijdens de NDB rankings en er zijn er nog 6 te gaan dus werk aan de winkel.

Ook heb ik afgelopen periode twee International Darts Tour of The Lowlands toernooien gespeeld. De eerste was het Mariflex Open. Bij de laatste 32 ging ik onderuit tegen Sharon Prins. Niet echt slecht hoor. Ik heb kansjes gehad maar ja, je moet ze pakken en dit deed Sharon even iets beter dus petje af voor haar. Maar ik weet dat er meer in zit dus ben gewoon lekker fanatiek door blijven trainen. Tijdens het Open Antwerpen moest ik bij de laatste 32 mijn meerdere erkennen in Irina Armstrong. Ook deze was weer zo’n twee kanten wedstrijd maar ook deze ging de kant op van Irina. Ik startte echt lekker en kwam snel 1-0 voor. Ook weer kansen voor 2-0 en bij een 1-1 stand ook weer kansen voor een 2-1 voorsprong, maar ook hier weet ik de kansen nog niet te pakken. Helaas een 1-3 nederlaag en weer op naar huis. Haha, kan gebeuren.

Inmiddels ben ik net terug van de Springcup en als herboren. Ik zal niet zeggen dat ik de hele wereld weer aankan maar ik heb er weer zin in. En dat is gewoon wat er de laatste tijd speelde denk ik, de zin om een goede pot darts te spelen. Tijdens de Springcup ging het lekker en ik wist binnen het teamtoernooi alle wedstrijden te winnen. In de koppels samen met Floortje en vijf heerlijke singlepartijen. Tijdens het individuele toernooi op zondag wist ik o.a. te winnen van Heike Jenkins, Carine Dessein en Floortje van Zanten. Helaas was mijn tegenstander in de finale, Stefanie Luck uit Duitsland, iets scherper waardoor ik werd teruggewezen werd naar een 2e plaats. Maar mij hoor je niet klagen. Ik heb weer even gevoeld waar ik toe in staan ben en met de juiste insteek weet ik hoe gevaarlijk ik kan zijn voor iedere tegenstander. Oftewel ik wil weer knallen en zal hard aan het werk gaan om dit te realiseren.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws