Vrijbuiter Cashino 2 en de Stoof Zwolle delen de punten Ranking nieuws
Ranking nieuws

Vrijbuiter Cashino 2 en de Stoof Zwolle delen de punten

Vrijbuiter Cashino 2 en de Stoof Zwolle delen de punten

Zaterdag 3 december stond de uitwedstrijd tegen Cafe de Stoof in Zwolle op het programma. Na vier gewonnen wedstrijden wisten we dat dit een zware pot zou worden omdat ook de Stoof bovenin meedraait en al een paar lastige wedstrijden achter de rug heeft. Dus gewaarschuwd begonnen we aan deze klus.

Cafe de Stoof kon voor het eerst dit seizoen over een sterke basis beschikken, te weten Henri Klein, Ron Wisniewski, Sander van Olphen en Rutger Gerssen. Vrijbuiter Cashino 2 trad aan met Timo v/d Brink, Marco Smit, Deniz Armut en Jeffrey Bekema. Tijdens de Round Robin bleek al snel dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. Tot 4-4 ging het mooi gelijk op maar nadat de Stoof er 6-4 van maakte leek het gedaan. Vrijbuiter kon zich gelukkig herstellen en pakte 3 legs op rij voor een 6-7 voorsprong. Toch werd het 8-8 waardoor de beslissing moest vallen middels een extra leg tussen Henri en Marco. Henri gooide een geweldige leg met o.a. een 180-er en een 140-er en zorgde zo voor het eerste punt van de wedstrijd.

Singles:
Henri - Jeffrey 3-4
Rutger - Marco 2-4
Ron - Deniz 1-4
Sander - Timo 4-2

Jeffrey trad aan tegen de sterk spelende Henri. Henri kwam met 2-0 en 3-1 voor maar Jeffrey kwam ijzersterk terug en trok de partij toch nog naar zich toe. Marco begon wat stroef aan zijn partij maar naarmate deze vorderde kwam hij steeds beter in zijn spel en won ook. Deniz kreeg Ron aan zich gekoppeld, ook niet de gemakkelijkste tegenstander. Mede door goed verzorgd finishwerk won Deniz deze partij knap. Met een tussenstand van 1-3 leek er geen vuiltje aan de lucht, zeker omdat de laatste wedstrijden bleek dat we sterk in de koppels zijn. Timo gooide de laatste singlepartij tegen Sander die vandaag de tripples gemakkelijk vond. Helaas voor Timo bleek Sander de meest constante van de twee waardoor de stand 2-3 werd.

Koppels:
Henri/Ron - Jeffrey/Deniz 2-3
Sander/Rutger - Marco/Timo 3-1
Henri/Ron - Marco/Joop 3-0
Sander/Rutger - Jeffrey/Deniz 3-1

Jeffrey en Deniz wonnen hun koppel, in een mooie partij, van de voormalig hoofdklasse spelers Henri en Ron. Daarna kregen we het echter erg moeilijk. Marco en Timo waren niet opgewassen tegen Sander en Rutger waardoor Timo werd gewisseld voor Joop Wallenburg. Dit had helaas niet het gewenste effect waardoor ook van Henri en Ron werd verloren. De stand was inmiddels weer helemaal in evenwicht (4-4) en de spanning weer helemaal terug.
Waar niet op gerekend werd was dat Jeffrey en Deniz hun tweede koppel niet in winst konden omzetten waardoor we ineens met 5-4 achter stonden. Vandaag was het Jeffrey die sterk spel liet zien en hij mocht er voor zorgen dat in ieder geval nog een punt mee terug genomen kon worden naar Apeldoorn. Hij faalde niet en zette Sander opzij.

Solopartij:
Sander - Jeffrey 2-4

Bijzonderheden:
180-ers:
De Stoof: Henri 3x, Ron 2x, Rutger 2x
Vrijbuiter: Jeffrey 1x, Marco 1x
Hoge finishes:
De Stoof: Henri 109, Ron 100
Vrijbuiter: Deniz 130

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws