Joey Greijn wint 10e ZomerRanking Café Quincy Oswin Streden runner up Regiodarts
Regiodarts

Joey Greijn wint 10e ZomerRanking Café Quincy Oswin Streden runner up

Joey Greijn wint 10e ZomerRanking Café Quincy Oswin Streden runner up

Het laatste ranking toernooi van dit seizoen staat op het programma en trekt 16 darters naar Café Quincy. Zoals ieder jaar is het laatste toernooi een wat minder bezocht toernooi, omdat de ranking voor het grootste deel al beslist is. Voor enkele darters zal het er nog om spannen wie zich gaan plaatsen bij de laatste 8 zodat ze op de finale dag de 1e ronde geseed zijn. Ook bij de laatste 24 kan er nog wat veranderen.

Vandaag zijn er van de 16 spelers 6 dames!

Aan de winnaarszijde van de sheet weten Joey Greijn en Gert Wevers de finale van de winnaarsronde te behalen. Joey Greijn weet op zijn weg te winnen van Lynn de Waal (3-0), Bob Doelman (4-0) en Stef Bogers (4-0). Gert Wevers weet op zijn weg naar de finale van de winnaarsronde te winnen van Lorenzo van Rossum (3-0), Davy Cardinaal (4-1) en Oswin Streden (4-2).

In deze finale bo9 trekt Joey Greijn aan het langste eind en plaats zich met een 5-4 overwinning hiermee voor de finale aan het einde van de avond.

Gert Wevers mag proberen om zich alsnog te plaatsen voor de grote finale door zich te bewijzen tegen Oswin Streden.

Oswin Streden heeft op weg naar deze partij gewonnen van Maartje Frenken (3-0), Robin Teeuwen (4-0), Gert Wevers (4-2)en Roel Geelen (4-2).

In deze partij bo11 zijn Gert Wevers en Oswin Streden beide kanshebbers. In een zeer spannende partij waarbij het alle kanten op kan gaan plaatst Gert Wevers zich dan toch met een 5-4 overwinning en mag het tegen Joey Greijn gaan opnemen in de finale.

De finalepartij is een bo13 waarbij Oswin Streden 2x zal moeten winnen van Joey Greijn om de toernooizege op zijn naam te schrijven.

Oswin Streden wint de bull en mag deze finale beginnen.

De heren tasten elkaar voorzichtig af deze 1e leg. Joey mist een kans om 170 uit te gooien en Oswin profiteert daarvan en pakt de 1e leg. De 2e leg gaat dan ook met de darts meer. In 15 pijlen komt deze op naam van Joey. Stand 1-1.

Dan gaan de pijlen tegen de darts in en Joey pakt deze. Stand 1-2. De 4e leg word dan met een 16 darter beslist door Joey, 1-3.

Oswin gaat er eens goed voor staan en de 5e leg weet hij dan ook uit te gooien op dubbel 4. Wederom gaat de pijlen met de darts mee in leg 6. Joey breid zijn voorsprong verder uit naar 2-5.

Dan krijgen we de kans op 170 in de 7e leg. Helaas mist Joey de dubbel bull. Toch weet hij daarna de pot wel te winnen. Stand 2-5. De 8e leg gaat wederom naar Joey, 2-6.

We gaan de 9e leg in. Oswin laat zien dat hij terecht in de finale staat en pakt zijn eigen leg en komt terug naar 3-6. Ook de 10e leg gaat naar Oswin, 4-6.

In de 11e leg is de pijp leeg bij Oswin en Joey snoept deze van hem af en wint hiermee de finale met 4-7.

Er zijn deze avond 21 maximale scores gegooid. Gert Wevers was hierbij degene die het meeste zijn pijlen alle drie in de triple 20 kreeg. Hij gooide maar liefst 5 onehundredeneighty!

Deze werden alle gegooid in de finale,

De overige 180-ers werden gegooid door:

4x Joey Greijn

4x Roel Geelen

4x Oswin Streden

2x Geert Jacobs

1x Manita Schmitz

1x Stef Bogers

De hoogste finish van 105 werd gegooid door Geert Jacobs.

Over deze 10 ranking toernooien mochten we 61 verschillende darters verwelkomen, en hebben we toch weer een goede en vooral gezellige editie achter de rug. Rest ons alleen nog de finaledag welke volgende week vrijdag 26 augustus gegooid zal worden.

Waar iedereen heeft gevochten om een plaats te bemachtigen voor de finaledag en omdat Geert Jacobs (108) en Jack Willems (45) niet aanwezig kunnen zijn is onderstaande DE ranking voor de beste 24 spelers die zich geplaats hebben voor de finaledag:

1. Joey Greijn

2. Roel Geelen

3. Colin Philippi

4. KellyDavyd StienenVenken

5. Gert Wevers

6. Dennis Beeren

7. Jeremy Eikelenberg

8. Michael Schuman

9. Robin Teeuwen

10. JeePee Hendrix

11. Nick Hendrix

12. Oswin Streden

13. Maurice Moons

14. Danique Stroek

15. Denice Doorman

16 .Stef Bogers

17. Bob Doelman

18 . Justin Massy

19. Lorenzo V Rossum

20. Jeffrey Mevissen

21. Patrick de Laat

22. Piet Vromans

23. Manita Schmitz

24. Anita De Laat van Meijl

Graag horen we vóór vrijdag 26 augustus 16.00 uur of je er bij bent of niet. Let er dus op dat je jezelf even aanmeldt. Dit doen we zodat we, wanneer dit nodig blijkt te zijn, de volgende op de ranking kunnen uitnodigen voor onze finaledag. Je kunt je aanmelden door te reageren op dit bericht, of Natascha persoonlijk een berichtje te sturen.

Degene met achter de naam hebben zich al aangemeld.

Graag verzoeken we de 24 geplaatste spelers om uiterlijk om 19.30 aanwezig te zijn in verband met het maken van een groepsfoto.

OP DE FINALEDAG ZIJN DE NUMMERS 1 TM 8 GESEED.

Zij zullen dus de 1e ronde mogen schrijven.

De overige spelers zullen hier willekeurig tussen geloot worden.

IVM kermis die op zaterdag 27 augustus begint is het centrum afgesloten.
Parkeren kan dan in de buurt van de kerk en de omliggende straten / parkeerplaatsen binnen 5 minuten loopafstand van het cafe.

Supporters zijn van harte welkom op de finale dag!

Tot vrijdag 26 augustus!!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws