Jubileumeditie Krembassy 2020 wordt eind oktober hervat Regiodarts
Regiodarts

Jubileumeditie Krembassy 2020 wordt eind oktober hervat

Jubileumeditie Krembassy 2020 wordt eind oktober hervat

Na bijna meer dan een jaar stil gelegen te hebben, gaat het Krembassytoernooi in oktober dit jaar weer verder met het afmaken van de jubileumeditie Krembassy 2020. Doordat we niet door konden met het toernooi met de resterende voorrondes was het afwachten wanneer wel. In 2020 zijn in totaal 6 voorrondetoernooien geweest en er worden er nog 3 gehouden. Deze zijn op vrijdag 22 oktober, zondag 14 november en zondag 12 december. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Voor een plek op de reservelijst kan je Dinand Kist een bericht sturen.

Er zijn in totaal nu 28 spelers geplaatst voor het hoofdtoernooi, waaronder de 4 van de vorige editie (winnaar, nummer 2 en de verliezende halve finalisten). Het hoofdtoernooi wordt gehouden van zaterdag 2 januari t/m zondag 9 januari 2022. Dit zijn 8 dagen in plaats van de vaste 9 dagen. Ook zijn er 4 dames (Aletta Waijer, Karin Harmsen, Silvia Dekker en Cecile Hofkamp) aanwezig die zich via een damesvoorronde hebben geplaatst voor het dameshoofdtoernooi. Tegen die tijd als alle spelers bekend zijn zal het hele speelschema voor het hoofdtoernooi geplaatst worden. De hoofdprijs is 750€ en ieder speler die zich geplaatst heeft is verzekerd van prijzengeld.

Hier de spelers die zich tot nu toe hebben geplaatst:
D. Olde Kalter, A. Pas, H. Smit, F. Roosenbrand, D. Armut, C. Zorgdrager, J. de Weerdt, B. Gerrits, C. Kist, S. Koninenbelt, D. Blom, J. de Jong, K. Hooikammer, J. Kamphuis, M. Snippe, R. Ebeltjes, M. Stoeten, RG. Hemmink, A. Gerritsen, W v B Waalkes, E. Extercatte, M. Beernink, D. Snel, T. ten Hagen, D. v Dijk, M. Bos, P. Peters en R. Hankamp.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws