Lunenburg Nisserois Open Darttoernooi: Spanning, sensatie en spectaculaire resultaten Regiodarts
Regiodarts

Lunenburg Nisserois Open Darttoernooi: Spanning, sensatie en spectaculaire resultaten

Lunenburg Nisserois Open Darttoernooi: Spanning, sensatie en spectaculaire resultaten

Na het daverende succes van de afgelopen jaren vond ook dit jaar weer het Lunenburg Nisserois Open Darttoernooi plaats. Het evenement begon met een spannend 170 opwarmtoernooi, dat werd gewonnen door Niels Strijbosch. Hij versloeg nipt Sander Voz met een score van 4-3.

In Zalencentrum De Hoefslag begon het hoofdtoernooi met een poulesysteem, gevolgd door een winnaars- en verliezersronde. Terwijl eventuele meegekomen gezinsleden of bekenden konden genieten van een grootse braderie met kermis, wierpen 116 heren en 14 dames hun pijlen naar de dartborden.

Bij de dames was Sharona Veld de sterkste. In de finale versloeg zij Kelly Streef met 4-2. De verliezersronde bij de dames werd gewonnen door Cynthia Hilster, die Denise Jansen met 3-0 versloeg.

Djowy Verhagen was de beste in de verliezersronde bij de heren. Hij versloeg Derek van der Zanden met 4-2 in de B-ronde. Tijdens het toernooi werden vele maximale 180 scores gegooid, waarbij Mark Vleghert de onbetwiste kampioen was met maar liefst 12 keer de maximale score. Colin van Balveren uit het Brabantse Heesch behaalde de hoogste finish met een uitgooi van 161, maar hij werd uiteindelijk uitgeschakeld in de strijd om de finaleplaatsen.

Het herentoernooi werd gewonnen door Pedro Van Bergen uit Oss. Hij versloeg Tonny Veenhof overtuigend met 5-1. Onderweg naar de grand finale in Nistelrode moest Van Bergen afrekenen met Kevin Ceelen, Jean-Paul Toonen, Javanico Jansen, Danny van Kloppenburg en Mackelly van de Logt.

Het Lunenburg B.V. Nisserois Open Darttoernooi was wederom een groot succes, met spannende wedstrijden en indrukwekkende prestaties van alle deelnemers. De organisatie liet de redactie weten dat tweede Pinksterdag 2025 de volgende editie weer op de kalender staat. Ben jij er dan ook bij tijdens de Pinksterfeesten in Nistelrode?

Laatste 16

Colin v Balveren vs. Lars Fransen 3 - 0

Ronald Balfoort vs. Sander Voz 3 - 1

Tonny Veenhof vs. Toby Vossen 3 - 0

Djordy Veenhof vs. Ricardo Gerritsen 1 - 3

Mackelly Van de logt vs. Marc Vleghert 3 - 2

Willem van Putten vs. Niels Strijbosch 3 - 0

Javanico Jansen vs. Pedro Van Bergen 2 - 3

Danny Van klompenburg vs. Jordy Vos 3 - 1

Kwartfinale

Colin v Balveren vs. Ronald Balfoort 3 - 1

Tonny Veenhof vs. Ricardo Gerritsen 3 - 0

Mackelly Van de logt vs. Willem van Putten 3 - 2

Pedro Van Bergen vs. Danny Van klompenburg 3 - 0

Halve finale

Colin v Balveren vs. Tonny Veenhof 1 - 4

Mackelly Van de logt vs. Pedro Van Bergen 0 - 4

Finale

Tonny Veenhof vs. Pedro Van Bergen 1 - 5

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws