Nisseroise Open gewonnen door Gino Vos, Lincy Gloudemans en Niels Strijbosch Regiodarts
Regiodarts

Nisseroise Open gewonnen door Gino Vos, Lincy Gloudemans en Niels Strijbosch

Nisseroise Open gewonnen door Gino Vos, Lincy Gloudemans en Niels Strijbosch

Terwijl het buiten een drukte van belang was, speelde in alle ruste bij Zaal De Hoefslag het Nisseroi Open Darttoernooi af. Antoine van Bakel, organiseerde voor het tweede jaar dit darttoernooi, waarbij hij dit jaar voor het eerst als organisatielid van Pinksterfeesten Nistelrode dit op zich nam en hulp kreeg van Kevin Martens. Een bijzonder succesvol toernooi, waarbij het dik verdiende prijzengeld naar de winnaars ging.

Vele Nisseroise bezoekers

Dankzij de online voorinschrijving werd het in de week voorafgaand aan het toernooi duidelijk dat er van heinde en verre interesse was om naar Nistelrode te komen. Met 132 deelnemers was dit jaar groei in het aantal en een mooie ambitie voor het jubileum jaar van Pinksterfeesten Nistelrode om deze groei aan te houden.

Uitslagen tweede editie

Winnaarsronde: 1ste Gino Vos uit Oss, 2de Roy van de Griendt Den Bosch, 3de Dennie Olde kalter was de winnaar vorig jaar en 4de Luc Peters. De 5 tot en met 8: Lars Fransen, Brian Bartels, Tufail Badal, Eimardo van Engelen.

Verliezersronde: 1ste Gert van den Elsen, 2de Ricardo Ulrich, 3de /4de plaats Kevin Haerkens, 3de /4de Tonnie van Binbergen.

Dit jaar werd ook een Damestoernooi georganiseerd.

Winnaarsronde dames: 1ste Lincy Gloudemans, 2de Desiree Geel, 3de Denise Jansen, 4de Laura v.d. Berg. Verliezersronde: 1ste Sjan Degen, 2de Girlee Peters

170 Toernooi:

1ste Niels Strijbosch, 2de Jeffrey Vink.

Meeste 180’s: Eimardo van Engelen 7 keer.

Hoogste finish: 153 Christian van Overdijk

Tekst en Foto: Pinksterfeesten Nistelrode

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws