Vanaf PDC WK 2022 stond er altijd minstens een Michael in een 'major'finale PDC
PDC

Vanaf PDC WK 2022 stond er altijd minstens een Michael in een 'major'finale

Vanaf PDC WK 2022 stond er altijd minstens een Michael in een 'major'finale

Michael van Gerwen won vorige week alweer zijn zevende Premier League. Hij en de huidige nummer 1 van de wereld Michael Smith domineren de laatste tijd sowieso de finales van TV-rankingtoernooien en de Premier League.

De finale van de Players Championship Finals 2021 was de laatste finale van een TV-rankingtoernooi en de Premier League zonder een Michael. In Minehead rekende Peter Wright toen af met Ryan Searle. Van Gerwen stond zevenmaal in de finale, terwijl Michael Smith het met vijf finales moet stellen. Michael van Gerwen zegevierde in de Premier League 2022 & 2023, World Matchplay, World Grand Prix en Players Championship Finals. Mighty Mike moest op het laatste WK en de laatste UK Open genoegen nemen met zilver. Michael Smith won de Grand Slam of Darts vorig jaar en het laatste WK. Ook haalde Bully Boy de finale van het WK 2022, het UK Open 2022 en het European Championship.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws