Timo van den Elshout herpakt vorm op snooker dartranking Regiodarts
Regiodarts

Timo van den Elshout herpakt vorm op snooker dartranking

Timo van den Elshout herpakt vorm op snooker dartranking

Na een druk weekend op de Dutch Open was het weer een warm welkom voor een aantal Dutch open gangers die de weg naar de Snooker Dartranking weer gevonden hadden.

Onder hen o.a. Wesley Plaisier, Timo vd Elshout, Corne van Leent en natuurlijk de kersverse Dutch Open Finalist Brian Raman.

Laatstgenoemde had zijn supervorm van het weekend niet meegenomen naar Kaatsheuvel. Ondanks dat hij de Ranking aanvoert moest Brian in de halve finale zijn meerdere erkennen in Wesley Plaisier die hem op de hielen zit om de eerste plaats in de ranking. Plaisier won in een spannende halve finale met 5-4 van Raman en plaatste zich voor de finale.

De andere Halve finale ging tussen Rik van Stiphout en Timo vd Elshout. Ondanks het goede dartspel de hele avond van van Stiphout was Timo een maatje te groot en won deze onderlinge strijd vrij eenvoudig met 5-0.

De finale ging dus tussen Wesley Plaisier en Timo vd Elshout. Plaisier kon dus de eerste plaats van de ranking overnemen van Brian Raman ware het niet dat Timo vd Elshout hier een stokje voor stak en hem met 6-3 terugwees en zijn eerste Snooker Dartranking toernooi won!

De verliezersronde was ditmaal een prooi Jeffrey de Weiss die Bas Hemmink in de finale ruim versloeg met 5-0.

De hoogste finish van de avond was 120 en ging nog wel naar Wesley Plaisier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws