Van den Boogaard / Schols winnaars 2e editie Open La Carambole Koppels 2019 Regiodarts
Regiodarts

Van den Boogaard / Schols winnaars 2e editie Open La Carambole Koppels 2019

Van den Boogaard / Schols winnaars 2e editie Open La Carambole Koppels 2019

Na de loterij zagen we de koppels Wesley Rus Hartland / Ricardo Ham en Sander van Oostenbrugge / Melissa van Puffelen doorstromen naar de finale van de verliezersronde.

Rus Hartland / Ham hielden in hun poule Wouter Wagenaars / Lars van Gastel onder zich te houden, maar moesten toezien hoe Wesley van Trijp / Nigel van Milligen en Wesley van Beekum / Berry Herks zich naar de winnaarsronde wisten te spelen. In de kwartfinale slaagden zij er tijdig in om een beslissende laatste leg af te wenden tegen Delano Kraan / Henk Klein Tijssink (4-2), waarna zij geen leg afstonden aan Dave Schoovers / Tristan Rompelberg (4-0).

Van Oostenbrugge / Van Puffelen hadden in de poulefase nog de nodige opstartproblemen en pakten zelfs geen enkele leg in de dubbele confrontaties met Nico van Os / Marco Duivesteyn en Aron Mol / Joey Luijten. Echter begon het daarna pas een beetje te lopen, hetgeen erin resulteerde dat zij na twee overwinningen op Maikel IJzermans / Ad IJzermans (4-2) en Melvin van Hulst / Maurice Le Grand (4-0) deze lijn mochten proberen door te trekken in de finale.

Hierin wisten zij Van Oostenbrugge / Van Puffelen het nodige tegengas te geven en leken zij zelfs op weg om een beslissende laatste leg af te dwingen. Echter staken Wesley Rus Hartland / Ricardo Ham daar tijdig een stokje voor en konden zij met een 4-2 overwinning de verliezersronde in de wacht slepen.

Kwartfinale:

Henkie Couwen / Dylan van Bergen 0-4 Dave Schoovers / Tristan Rompelberg

Wesley Rus Hartland / Ricardo Ham 4-2 Delano Kraan / Henk Klein Tijssink

Melvin van Hulst / Maurice Le Grand 4-2 Wouter Wagenaars / Lars van Gastel

Sander van Oostenbrugge / Melissa van Puffelen 4-2 Maikel IJzermans / Ad IJzermans

Halve finale:

Dave Schoovers / Tristan Rompelberg 0-4 Wesley Rus Hartland / Ricardo Ham

Melvin van Hulst / Maurice Le Grand 0-4 Sander van Oostenbrugge / Melissa van Puffelen

Finale:

Wesley Rus Hartland / Ricardo Ham 4-2 Sander van Oostenbrugge / Melissa van Puffelen

In de winnaarsronde zagen we Wesley Schols / Patrick van den Boogaard en Damian Mol / Mitchell von Schukkmann de finaleplaatsen afdwingen.

Schols / Van den Boogaard stonden in hun poule maar 1 leg af aan Kees Heijnen / Anton Mol, waarna de return en de dubbele confrontatie met Delano Kraan / Henk Klein Tijssink zonder legverlies werden afgesloten. Ook in de knock-outfase stonden zij nog maar 1 leg af en werden na een bye Hans van de Velden / Romano Neeve (4-0) en Wesley van Trijp / Nigel van Milligen (5-1) naar het schrijfbord gedirigeerd.

Ook Mol / Von Schukkmann kenden in hun poule geen problemen en stonden zij net als Schols / Van den Boogaard maar 1 leg af. Zo eindigden zij in de poule boven Danny van Trijp / Marco Meijer, Melvin van Hulst / Maurice Le Grand en Dave Schoovers / Tristan Rompelberg, waarna zij na een bye met duidelijke cijfers wisten af te rekenen met Wim Schneijderberg / Mark van de Lindeloof (4-0) en Nico van Os / Marco Duivesteyn (5-2).

In de finale kwamen Schols / Van den Boogaard als sterkste uit de startblokken en grepen zij al snel een comfortabele 3-0 voorsprong. Mol / Von Schukkmann deden vervolgens wat terug met een 130 finish van Damian, maar waren niet in staat om de spanning weer compleet terug te brengen. Zodoende waren het Schols / Van den Boogaard die het karwei kundig konden afmaken en konden zij met een 6-2 overwinning de 2e editie van de Open La Carambole Koppels 2019 op hun naam schrijven, hetgeen goed was voor de rijkst gevulde enveloppe van de dag met €200,-.

Kwartfinale:

Hans van de Velden / Romano Neeve 0-4 Wesley Schols / Patrick van den Boogaard

Wesley van Trijp / Nigel van Milligen 4-3 Danny van Trijp / Marco Meijer

Damian Mol / Mitchell von Schukkmann 4-0 Wim Schneijderberg / Mark van de Lindeloof

Nico van Os / Marco Duivesteyn 4-2 Wesley van Beekum / Berry Herks

Halve finale:

Wesley Schols / Patrick van den Boogaard 5-1 Wesley van Trijp / Nigel van Milligen

Damian Mol / Mitchell von Schukkmann 5-2 Nico van Os / Marco Duivesteyn

Finale:

Wesley Schols / Patrick van den Boogaard 6-2 Damian Mol / Mitchell von Schukkmann

Daarnaast had Patrick van den Boogaard met 5 stuks het grootste aandeel in de 22 gegooide 180’ers, terwijl ook de hoogste mogelijk finish van 170, welke goed was voor een fles Bacardi, uit zijn handen kwam.

Op dit moment liggen de toernooien in La Carambole te Roosendaal even stil, vanwege verbouwingen aan de lichten van de dartsbanen. Wanneer deze in orde zijn zullen we ons volgende toernooi op deze locatie zo spoedig mogelijk bekend maken.

Houd onze Facebookpagina HW Darts dan ook goed in de gaten!

Tot dan!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws