Van den Boogaard winnaar 48e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts Regiodarts
Regiodarts

Van den Boogaard winnaar 48e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts

Van den Boogaard winnaar 48e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts

Dinsdagavond 16 oktober was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 48e Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de overige prijzen. Dankzij de vele competitiewedstrijden werd er ditmaal met 13 deelnemers gestart aan de poulefase, waarin werd bepaald welke darters er genoegen moesten nemen met de winnaars- of verliezersronde.

In de verliezersronde wisten Maurice Burgemeester en Melvin van Hulst zich als beste te herstellen van een teleurstellend begin in een poule van drie. Waar Maurice geen overwinningen wist te boeken op Mareno Michels en Tarik, verschalkte hij in de halve finale Danny Django 4-1, terwijl Melvin na nederlagen tegen Patrick van den Boogaard en Brian Rufi in de halve finale wist af te rekenen met Mandy Nobel (4-2).

In de finale hielden beide heren elkaar lang in evenwicht en leek de wedstrijd ook af te stevenen op een beslissende laatste leg. Echter wist Maurice op tijd een tandje bij te schakelen en kon hij met een 5-3 overwinning de verliezersronde voor zich op eisen.

Halve finale:
Danny Django 1-4 Maurice Burgemeester

Melvin van Hulst 4-2 Mandy Nobel

Finale:
Maurice Burgemeester 5-3 Melvin van Hulst

In de winnaarsronde lieten Zereso Zeverboom en Patrick van den Boogaard zich gelden met sterk spel. Zereso sloot zijn poule met Ricardo van der Vloed, Danny Django en Mandy Nobel als winnaar af, waarna hij in de knock-outfase geen mededogen kende met Rients Schippers (4-0) en Mareno Michels (5-3). Ook Patrick sloot, ondanks een nederlaag tegen Brian Rufi, zijn poule winnend af, waarna hij met de nodige moeite Tarik wist te overslaan (4-2) om in de halve finale Wesley Plaisier van zijn vierde finaleplaats op rij af te houden (5-1).

In de finale kwam Patrick als sterkste uit de startblokken met onder andere twee maximale scores en een 161 finish. Zereso miste vervolgens enkele kansen om zichzelf op het scorebord te zetten, waardoor Patrick al snel op een whitewash leek af stevenen. Zereso slaagde er als nog om een leg te pakken, maar hij was niet bij machten om de spanning verder terug te brengen. Zodoende was het Patrick die met een klinkende 6-1 overwinning zijn vierde eindzege kon bijboeken op de 48e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts 2018 en de rijkst gevulde enveloppe met €75,- in ontvangst mocht nemen.

Kwartfinale:
Zereso Zeverboom 4-0 Rients Schippers

Mareno Michels 4-1 Brian Rufi

Patrick van den Boogaard 4-2 Tarik

Wesley Plaisier 4-1 Ricardo van der Vloed

Halve finale:
Zereso Zeverboom 5-3 Mareno Michels

Patrick van den Boogaard 5-1 Wesley Plaisier

Finale:
Zereso Zeverboom 1-6 Patrick van den Boogaard

Daarnaast had Patrick van den Boogaard met 8 stuks het grootste aandeel in de 21 gegooide 180’ers, terwijl ook de hoogste finish van 161 uit zijn handen kwam. Beste dame werd Mandy Nobel met een 3e plaats in de verliezersronde.

Dinsdagavond 23 oktober kan er weer tot 19:45 uur worden ingeschreven voor het wekelijkse moneydartstoernooi in Café ’T Hof van Jericho te Rotterdam, waarna om 20:00 uur de strijd zal losbarsten om de gegarandeerde prijzenpot van €214,-, waarbij er prijzen zullen zijn voor de nummers 1 tot en met 4 van zowel de winnaars- als verliezersronde, hoogste finish en beste dame.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws