De Sterkste Darter Van Nederland Vaste items website
Vaste items website

De Sterkste Darter Van Nederland

De Sterkste Darter Van Nederland

Vanaf heden zal de "Dartstar van Nederland" ranking (DvN) verder gaan als de "De Sterkste Darter van Nederland" ranking (DSDvN). De ranking komt nu in handen van SterkDarts. Momenteel nemen de volgende locaties deel aan de landelijke ranking: Nelly’s Café Opdam, Café de Vrijbuiter Apeldoorn, d’Olde Wettering Liederholthuis, La Plaza Stampersgat, De Taveerne Wormerveer en Café/zaal De Reünie Geleen.

De Sterkste Darter van Nederland kent in 2012 een deelname van 6 locaties. Vanaf iedere locatie zal een aantal deelnemers zich plaatsen voor de landelijke finaledag waar een landelijke prijzenpot te verdienen is.In 2013 zal het aantal deelnemende locaties neerkomen op 25 stuks, waarna er in 2014 uitgebreid zal worden naar 40 locaties. Dat betekent dat er in 2013 een finaleranking zal plaats vinden met ongeveer € 6.000,-.

In 2014 zal deze finaledag maar liefst uitgroeien naar boven de € 10.000,-.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John Sterk of Dion den Hartog van SterkDarts. Komende weken zal er ook meer informatie verschijnen op www.sterkdarts.nl . Vanaf heden zal deze ranking dus ook meetellen voor de SterkDarts Tour.

Klik hier om voor meer info naar de website van SterkDarts.nl te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws