Over Dartfreakz.nl Vaste items website
Vaste items website

Over Dartfreakz.nl

Over Dartfreakz.nl

Dartfreakz.nl is een onafhankelijke dartsite voor Nederland en België met dartnieuws en meer. Dartfreakz.nl is er voor de dartfans en dartspelers en brengt het laatste nieuws en informatie omtrent de dartsport over aan de doelgroep. Van een lokaal/café toernooi tot een wereldkampioenschap, zowel nationaal als internationaal. Naast nieuws over toernooien komen ook informatieve items, luchtige artikelen enz. aan bod.

Je vindt er ook interviews met spelers, columns, foto's die zijn gemaakt op diverse toernooien, een toernooiagenda, een toernooien en spelers database, dagaanbiedingen, een dartshop enz. en vooral...vele dartliefhebbers. Regelmatig worden er ook prijsvragen, poules en polls georganiseerd. Dartfreakz is ook regelmatig op toernooien aanwezig om vanuit de locatie verslag te doen en een fotoreportage te maken. Dartfreakz.nl is constant in beweging met van alles over darts. Dartfreakz.nl werd begin mei 2009 opgericht en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de grootste, populairste en meest toonaangevende dartsite van Nederland.

Maar Dartfreakz doet en kan meer! Dartfreakz doet ook aan toernooi organisatie en kan de "zorgen" van uw toernooi uit handen nemen. Dartfreakz.nl verzorgt de promotie van uw evenement en ook de inschrijvingen en andere zaken rondom uw toernooi kunnen online op Dartfreakz.nl gedaan worden. Desgewenst kan de volledige organisatie uit handen genomen worden. Dartfreakz.nl kan het voor u regelen. Zie de tab 'toernooi' op de website voor meer informatie.

Het actieve, gedreven en gezellige team achter Dartfreakz.nl bestaat uit:

Bas van den Berk
Eigenaar, Marketing, Techniek, Fotografie, Algemeen redacteur

Hoofd redacteurs
Patrick Megens
Bianca Westerlow

Ondersteunende redactieleden
John Lokken
Mats Gies
Klaas-Daniël Sijtsma
Andy Boudewijn
Jacco Krook

De redactie is te bereiken via [email protected] of via ons contactformulier
Informatie over adverteren/promotie kan via [email protected]

Copyright: Niets van deze site mag geheel of gedeeltelijk of op welke wijze dan ook worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Dartfreakz.nl.

Disclaimer: Dartfreakz.nl kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws