Wat kan www.rietendakenadvies.nl voor u betekenen Vaste items website
Vaste items website

Wat kan www.rietendakenadvies.nl voor u betekenen

Wat kan www.rietendakenadvies.nl voor u betekenen

Na 30 jaar actief te zijn geweest als rietdekker ben ik rietendaken gaan keuren. Dit houdt in dat ik bestaande rietendaken beoordeel op de huidige staat en ik een inschatting maak van de werkzaamheden en kosten die er voor de komende 10 jaar op stapel staan. Deze gegevens verwerk ik in een rapport. Voor een klein bedrag weten de rietendaken bezitters, waar ze de komende 10 jaar aan toe zijn. Dit is vaak interessant voor de huidige eigenaren, maar ook als men er over denkt om een huis te kopen met een rietendak. Na mijn rapport komt er niemand voor verassingen te staan.

Het komt helaas ook voor, dat een rietdekker zijn werkzaamheden niet naar tevredenheid van de opdrachtgever heeft uitgevoerd. In deze leg ik de technische gegevens van het dak vast, maar ook de netheid beoordeel ik. Vervolgens geef ik in een rapport aan, wat de problemen zijn en wat de oplossingen voor deze problemen zijn.

Ik begeleid ook rietdekprojecten. Dit varieert van woningen en boerderijen tot bungalowparken. Ik draag hierbij de verantwoording voor een kwalitatief goed en een net rietendak.

Al deze beoordelingen doe ik onafhankelijk van rietdekker en hun rietdekkersfederatie. Ik voer eventuele rietdekwerkzaamheden niet zelf uit, ik beoordeel alleen.

Het rietendak is te mooi en te kostbaar om er niet met zorg mee om te gaan. Rietendaken bezitters kunnen veel problemen, misverstanden en onkosten voorkomen, door hun rietendak te laten keuren door Rietendakenadvies.nl

Rietendakenadvies Giethoorn

06 224 608 21

[email protected]

www.rietendakenadvies.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws