Martin Adams en Deta Hedman winnen het MariFlex Open 2012 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Martin Adams en Deta Hedman winnen het MariFlex Open 2012

Martin Adams en Deta Hedman winnen het MariFlex Open 2012

Martin Adams heeft het herentoernooi van het MariFlex Open in stijl gewonnen door in de finale zijn landgenoot Stephen Bunting met 3-0 te verslaan in een partij waarbij hij een gemiddelde noteerde van 100,49. Eerder was Wolfie al verantwoordelijk voor de uitschakeling van onder andere Gary Stafford, Wesley Harms, Richie George en Frans Harmsen. Op weg naar de finale schakelde Bunting een reeks spelers uit waaronder Christian Kist, Jan Dekker, Scott Mitchell en Stefaan Deprez.

Bij de dames slaagde Anastasia Dobromyslova er niet in om haar titel te prolongeren. Ze ging in de halve finale onderuit tegen de latere winnares, Deta Hedman. In deze halve finale maakte Hedman indruk en gooide ze een 137-finish voor de partij. In de finale waarin Hedman tegenover Armstrong stond had ook deze Russische weinig in te brengen. Met 2-0 in sets ging de winst naar Deta Hedman.

De 6e editie van het MariFlex Open telde maar liefst 360 heren, 76 dames, 35 jongens en 15 meisjes. Een record in iedere categorie in vergelijking met voorgaande jaren.

Voor een uitgebreid fotoalbum van vandaag en van eerdere dagen klik hier.

Voor een verslag en de uitslagen bij de jeugd zie dit artikel.

Heren Laatste 32:


Dames laatste 16:

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws