Andy Fordham kan zich WK-titel niet meer herinneren door de drank WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Andy Fordham kan zich WK-titel niet meer herinneren door de drank

Andy Fordham kan zich WK-titel niet meer herinneren door de drank

De BDO wereldkampioen van 2004 is herstellende van een operatie zoals we . Toch sprak The Viking voor de camera van en blikte hij terug op het verleden.

Op de vraag of hij zich het moment nog kan herinneren dat hij wereldkampioen werd spreekt hij: "Eerlijk gezegd niet. Iedereen weet dat ik van drinken hield en als ik heel eerlijk ben kan ik niet meer herinneren dat ik het hotel verliet, op de locatie aankwam of zelfs het podium op ben gegaan."

Hij vervolgt: "Ik heb later de beelden moeten terugkijken om te beseffen dat ik wereldkampioen was geworden. Het is wel spijtig dat ik dit door de drank allemaal niet meer weet."

Ook sprak The Viking nog over de huidige situatie waarin de BDO verkeerd op dit moment.

"Ik denk niet dat Des een slecht persoon is, maar wat er is gebeurt op het WK met het prijzengeld, daarvan snap ik niet hoe dat mogelijk is. Dat kan je gewoon niet doen tijdens een toernooi en ik denk niet dat ik dan zelf had besloten om nog te spelen. Je tekent een contract waarin staat waar je voor speelt. Het doet pijn om te zien hoe het nu allemaal gaat omdat het de plek is waar het voor mij allemaal begon."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws