Beleef de Spanning van het Target Open Antwerpen en België 2024: Schrijf je Nu In! WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Beleef de Spanning van het Target Open Antwerpen en België 2024: Schrijf je Nu In!

Beleef de Spanning van het Target Open Antwerpen en België 2024: Schrijf je Nu In!

Maak je klaar voor een spetterend dartsevenement dat je niet wilt missen! Van 2 tot en met 4 augustus 2024 zal de Belgica Loods in Antwerpen het toneel zijn van het prestigieuze Target Open Antwerpen en België. Dit toernooi, georganiseerd onder de vlag van de World Darts Federation (WDF), belooft wederom een weekend vol spannende wedstrijden en onvergetelijke momenten te worden. Mis je kans niet en schrijf je in voor 21 juli 2024!

Titelverdedigers van 2023

In 2023 zagen we enkele indrukwekkende overwinningen tijdens het Open Antwerpen en Open België. Bij de heren was het Wesley Plaisier die de titel in Antwerpen veroverde, terwijl Deta Hedman bij de dames triomfeerde. In de categorie paradarts schitterden Heiko Bohnhorst en Serge van Belle. Het Open België werd bij de heren gewonnen door Francois Schweyen en bij de dames door Noa-Lynn van Leuven. In de paradartscategorie namen Kurt Vandekerckhove en Vincent D'hondt de hoofdprijzen mee naar huis.

Een Historisch Evenement

Het Open Antwerpen wordt dit jaar voor de 35e keer georganiseerd en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1988. Het evenement begon destijds in de Stadfeestzaal op de Meir en de eerste winnaar was Steve Brown uit Amerika, die ook de tweede editie op zijn naam schreef. Door de jaren heen hebben veel grote namen het toernooi gewonnen, waaronder legendes als Phil Taylor, Wayne Warren, Martin Adams, en Terry Jenkins. In 1992 won Jef van Heertum als laatste Belg het toernooi, terwijl Raymond van Barneveld in de finale werd verslagen.

Drie Dagen Vol Dartsactie

Het Target Open Antwerpen en België 2024 begint op vrijdagavond met het spannende koppeltoernooi, waar teams van twee spelers het tegen elkaar opnemen. Op zaterdag wordt de strijd voortgezet met het Open Antwerpen, een toernooi dat traditioneel sterke deelnemers uit heel Europa trekt. Zondag is het de beurt aan het Open België, waarbij de deelnemers zich meten in een intensieve strijd om de felbegeerde titels.

De locatie, de Belgica Loods aan de Thonetlaan 133 op Linkeroever in Antwerpen, biedt de perfecte setting voor een weekend vol dartplezier. Zorg dat je erbij bent en strijd mee om de eer en de prijzenpot!

Schrijf Je Nu In!

Inschrijvingen voor dit evenement zijn geopend tot 21 juli 2024. Het is jouw kans om deel te nemen aan een toernooi met een rijke traditie en een sterke concurrentie. Of je nu een ervaren speler bent of een enthousiaste beginner, het Target Open Antwerpen en België biedt een podium voor alle niveaus. Laat je dartvaardigheden zien en misschien sta jij volgend jaar wel op de erelijst naast grote namen als Phil Taylor en Wesley Plaisier!

Wees er snel bij en zorg dat je je plaats veiligstelt in dit geweldige dartsevenement. Schrijf je vandaag nog in via de officiële website en bereid je voor op een weekend vol spanning, competitie en onvergetelijke momenten!

Waar en Wanneer?

Sluit je aan bij de besten en doe mee aan het Target Open Antwerpen en België 2024!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een historisch evenement en je dartvaardigheden te tonen aan de wereld. We hopen je te zien in Antwerpen!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws