Darryl Fitton en Joey ten Berge opgenomen in dartteam MariFlex WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Darryl Fitton en Joey ten Berge opgenomen in dartteam MariFlex

Darryl Fitton en Joey ten Berge opgenomen in dartteam MariFlex

Het 4de MariFlex Open Darts Tournament is ten einde. Een groot succes met twee grandioze winnaars, de Schot John Henderson en Engelse Deta Hedman. Ook hoofdsponsor van het toernooi, the MariFlex Group of Companies, uit Vlaardingen was meer dan tevreden over het toernooi en de aandacht dat het bedrijf hierdoor gekregen heeft. MariFlex is ook sponsor van 2 wereldtoppers uit de dartssport, namelijk de Nederlandse spelers Willy van de Wiel en de Engelse darter, Tony O'Shea, ook bekend als Silverback.

Het positieve resultaat van dit evenement is de reden dat MariFlex nu aankondigt dat ze het dartteam dat ze sponsoren nu gaan versterken met nog eens twee wereldtoppers, namelijk Joey ten Berge uit Nederland en Darryl Fitton uit Engeland. Joey ten Berge, uit Den Haag, was dit al in het oor gefluisterd. Voor 'Dazzler', Darryl Fitton was het een volslagen verrassing en deze was dan ook enorm blij te horen dat voor de komende periode hij MariFlex Group of Companies achter zich heeft staan.

Het team bestaat nu uit de momenteel twee beste spelers uit Engeland en de twee beste spelers uit Nederland. Darryl Fitton kwam medio december nog in het nieuws, tijdens de Zuiderduin Masters. Hij gooide daar een 9 darter en werd later die dag de winnaar van dit top 24 toernooi. Joey ten Berge deed het 10 dagen ook erg goed. Op het Isle of Man speelde hij de finale van dit grote internationale evenement, maar verloor van de man in vorm op dit moment, Stuart Kellett uit Engeland.

Op de foto het nieuwe MariFlex dartteam en de twee compagnons van MariFlex Group of Companies. Van links naar rechts: Joey ten Berge, Tony O'Shea, Ruud Cogels, Gert Jan van de Pol, Darryl Fitton en Willy van de Wiel.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws