Des Jacklin is weer BDO voorzitter en zal boetes gaan uitdelen WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Des Jacklin is weer BDO voorzitter en zal boetes gaan uitdelen

Des Jacklin is weer BDO voorzitter en zal boetes gaan uitdelen

schreven we al dat Des Jacklin weer terug is als lid van het BDO bestuur. Toen was er nog sprake van dat hij niet als BDO voorzitter zou worden aangesteld, maar na een stemming is dit toch exact wat er nu gebeurt is.

In een brief aan alle counties laat hij weten dat hij zijn batterij weer heeft kunnen opladen en dat hij zijn positie, gedachten en visie heeft kunnen evalueren.

Tevens spreekt hij zich krachtig uit over een strijd die hij gaat voeren tegen social media.

"We moeten vechten tegen social media en de manier waarop de BDO, anders dan ieder bedrijf in deze wereld, wordt behandeld. Het is bizar dat van ons wordt verwacht dat we dit accepteren. We zullen een commissie aanstellen die tot doel heeft de sociale media te monitoren," aldus Des Jacklin in zijn hernieuwde rol als BDO voorzitter.

Het blijft echter niet bij monitoren. Hij vervolgt: "We zullen een zeer hard standpunt innemen over wat wel en niet acceptabel gedrag is. Zodra dit wettelijk is aangenomen, zullen overtredingen consequenties hebben, zowel in de vorm van boetes als uitsluiting."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws