Dutch Open verlengt inschrijving na nieuws omtrent WDF-ranking WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dutch Open verlengt inschrijving na nieuws omtrent WDF-ranking

Dutch Open verlengt inschrijving na nieuws omtrent WDF-ranking

De World Darts Federation heeft bekend gemaakt dat de WDF ranking herzien zal worden en dat er spoedig een volledig nieuw WDF Ranking systeem voor 2020 gelanceerd zal worden. Dit zal naar verwachting gaan gelden als vervanger voor de BDO ranking waarvan de bond op dit moment in zwaar weer verkeerd.

Momenteel zijn er gesprekken gaande tussen de WDF, nationale bonden en commerciële partners om ervoor te zorgen dat de WDF "2020-visie" een levensvatbaar wereldwijd circuit voor alle spelers realiteit zal worden. Enkele nieuwe grote WDF toernooien zullen een belangrijke onderdeel van deze nieuwe rankingopzet zijn.

Het WDF-seizoen loopt van januari tot en met december en vanaf dit jaar zal dat zijn met nieuwe toernooicategorieën Goud, Zilver en Brons. Daarnaast zal de WDF ook regionale ranglijsten voor zowel mannen als vrouwen introduceren, ten voordele van alle spelers wereldwijd. Meer informatie en details over de nieuwe ranking opzet zal de WDF ergens in de komende dagen bekend maken.

De WDF verzekert alle spelers dat het zeer de moeite waard zal zijn om zich te richten op de nieuwe WDF ranking en zich nu al in te schrijven voor WDF gerankte toernooien, ondanks dat op dit moment nog niet alle details bekend gemaakt kunnen worden. De eerste toernooien van de nieuwe WDF ranking komen er nu al aan, waaronder The Romanian Darts Festival en de Dutch Open Darts.

Vanwege bovenstaand nieuws heeft de NDB besloten om de inschrijving van de Dutch Open Darts te verlengen tot woensdagavond 15 januari middernacht.

Voor direct inschrijven klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws