Een sterke prestatie van Brian Raman en Anca Zijlstra op de Slovak Masters ondanks halve finale verlies WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Een sterke prestatie van Brian Raman en Anca Zijlstra op de Slovak Masters ondanks halve finale verlies

Een sterke prestatie van Brian Raman en Anca Zijlstra op de Slovak Masters ondanks halve finale verlies

De 45-jarige Engelsman Antony Allen heeft de Slovak Masters gewonnen, terwijl bij de dames de 36-jarige Duitse Monique Leßmeister de beste van Slowakije was tijdens de WDF Slovak Masters.

De Belg Brian Raman wist de halve finale te bereiken maar kwam tekort met 2-4 tegen de latere kampioen Antony Allen. Landgenoot van Raman, Philip Van Gasse, haalde de laatste 32 maar verloor met 3-4 van Matthew Edgar.

Anca Zijlstra uit Limburg bereikte tijdens de Masters ook de halve finale. Zijlstra, die als nummer één geplaatst was, verloor van Martina Sulovská met 2-4. De Slowaakse Sulovská verloor vervolgens van Leßmeister, waardoor ze zilver pakte. Ook tijdens het Open toernooi bereikte Sulovská de finale waar ze verloor van de 15-jarige Paige Pauling, die tijdens de Masters met 2-4 verloor van de latere winnares Monique Leßmeister.

Desalniettemin stond Paige Pauling niet met lege handen, want de Engelse won net als op zaterdag het meisjes toernooi. Op zaterdag zegevierde Paige Pauling zowel in het meisjes- als het seniorentoernooi.

Heren finale
Antony Allen 5-2 Nándor Prés

Dames finale
Martina Sulovská 1-5 Monique Leßmeister

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws