Hoogste gemiddelde op de Dutch Open met 121,86 op naam van deze Nederlander WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Hoogste gemiddelde op de Dutch Open met 121,86 op naam van deze Nederlander

Hoogste gemiddelde op de Dutch Open met 121,86 op naam van deze Nederlander

Voor het eerst werd de Dutch Open volledig gespeeld doormiddel van DartConnect. Dat betekent dat iedere deelnemer en iedere pijl werd geregistreerd en dat betekent een enorme berg met interessante statistieken.

Zo kunnen we melden dat het hoogste gemiddelde dat gegooid is op naam staat van Wesley Plaisier. Met 121,86 was hij te sterk voor Richard Versluis in de derde ronde. Het duel werd met 3-0 gewonnen met een 10-darter, 13-darter en 14-darter. Er waren nog twee andere spelers die een leg in 10 pijlen wisten uit te gooien en dit waren Carlo van Cleef en Davy Proosten.

Bij de dames kwam het hoogste gemiddelde op naam van Noa-Lynn van Leuven met 104,86 in haar partij met Carola Bruins in de tweede ronde. Tijdens deze partij gooide ze onder andere een 12-darter en samen met een 12-darter van Rhian Osullivan waren dit de beste legs van het damestoernooi.

De hoogste gemiddelden bij de jeugd kwamen op naam van Kendji Steinbach (85,08) bij de junioren, Onni Pennanen (78,40) bij de aspiranten en Paige Pauling (75,15) bij de meisjes.

Bij de paradarters staand was Kurt Vandekerckhove de sterkste met 78,60 gemiddeld en bij de paradarters zittend prijkt de naam van Vincent d'Hondt aan kop met 75,15 gemiddeld.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws