Huidige BDO wereldkampioen Wayne Warren keert bond de rug toe WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Huidige BDO wereldkampioen Wayne Warren keert bond de rug toe

Huidige BDO wereldkampioen Wayne Warren keert bond de rug toe

Het geluk zit Wayne Warren niet mee sinds hij zich begin dit jaar wereldkampioen heeft gekroond bij de BDO. Het toernooi leverde de afgelopen 10 jaar maar liefst 100.000 pond op voor de winnaar, maar Warren moest het doen met nog geen kwart van dat bedrag.

Hij stelde zich vervolgens in om als wereldkampioen de nodige demotoernooien te spelen om alsnog een leuk zakcentje op te halen. Dit lukte voor even totdat het Corona-virus ook daar roet in het eten gooide. Ook zijn eerste demotoernooien die wel doorgingen niet altijd iets op.

Tot overmaat van ramp is de man die verantwoordelijk was voor de daling van het prijzengeld ook weer terug op zijn oude functie als BDO voorzitter. Iets dat de huidige wereldkampioen van de BDO niet kan begrijpen.

"Dat moet toch een grap zijn. Het was ooit mijn droom om wereldkampioen te worden maar het is een nachtmerrie gebleken. De BDO bestaat voor mij gewoon niet meer. Ze betekenen niets meer voor mij," aldus de regerend BDO kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws