Individuele begintijden van Open België zijn inmiddels bekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Individuele begintijden van Open België zijn inmiddels bekend

Individuele begintijden van Open België zijn inmiddels bekend

Aankomend weekend reist een groot gedeelte van de dartswereld weer af naar Ranst voor het jaarlijkse Open België. Vorig jaar wist Dean Winstanley het herentoernooi op zijn naam te schrijven door in de finale met 2-0 in sets te sterk te zijn voor Tony O’Shea. Het damestoernooi werd gewonnen door Karen Lawman die in de eindstrijd Stefanie Luck versloeg met 5-1. De jeugdtitels gingen wel allebei naar Nederland. Ryan de Vreede won het toernooi bij de jongens door Craig Wilson in de finale te verslaan met 5-2 en Annet van Elten won bij de meisjes door een 4-2 overwinning op de Belgische Joyce Janssens.

Een volledig overzicht van de uitslagen van 2010 zijn te zien op deze website.

Inmiddels staat de editie van 2011 alweer voor de deur welke aanstaande zaterdag en zondag zullen worden gespeeld. Maar liefst 674 darters zullen op de eerste dag van het toernooi in actie komen verdeeld over de vier categorieën om te strijden voor de titels in het singletoernooi. Op zondag zullen vervolgens 426 koppels de strijd met elkaar aangaan verdeeld over drie categorieën.

Vanaf heden zijn de individuele begintijden bekend welke per categorie hieronder staan weergegeven. Let er wel op dat dit indicatietijden zijn en dat deze mogelijk kunnen afwijken van de werkelijke speeltijden. Zorg er tevens voor dat je tijdig je registratiekaart ophaalt en dat je 15 minuten voor aanvang van je partij jezelf meldt aan de wedstrijdtafel van jouw categorie.

Singletoernooi zaterdag 6 augustus
Deelnemerslijst + tijden heren (495)
Deelnemerslijst + tijden dames (129)
Deelnemerslijst + tijden jongens (30)
Deelnemerslijst + tijden meisjes (20)

Koppeltoernooi zondag 7 augustus
Deelnemerslijst + tijden herenkoppels (208)
Deelnemerslijst + tijden dameskoppels (70)
Deelnemerslijst + tijden mixkoppels (148)
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws