Inschrijving 26e editie van het Open Antwerpen is inmiddels gesloten WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijving 26e editie van het Open Antwerpen is inmiddels gesloten

Inschrijving 26e editie van het Open Antwerpen is inmiddels gesloten

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2013 zal de 26e editie van het Internationaal Dartstoernooi Open Antwerpen plaats vinden. Inschrijven is nog slechts enkele dagen mogelijk tot uiterlijk a.s. maandag 5 augustus. Zoals eerder al met trots aangekondigd, keren we “Back 2 Antwerp” en dit in de “Belgica loods” van de Royal Yacht Club van België vzw, Thonetlaan 133, 2050 Antwerpen.

Open Antwerpen 2013 heeft een prijzenpot van 12.500 euro en de singles tellen mee voor de ranglijsten van de Wereld Darts Federatie, de Britisch Darts Organisation, Zuiderduin Masters en de International Belgium Darts Tour. De winnaars bij de singles mogen ook deelnemen aan de Winmau World Masters en deze van de dames en heren eveneens aan het kwalificatietoernooi voor de Lakeside World Professional Darts Championships.

Belangrijkste wijziging in de opzet van het toernooi is dat de poules van de recreanten op vrijdagavond gespeeld zullen worden samen met het eindtoernooi van de IBDT ranglijst. Hierdoor kunnen de recreanten wel deelnemen aan de koppels doch niet aan de singles.

De winnaar bij de recreanten gaat naar huis met een cheque die recht geeft op een gratis bungalow (voor 4 personen) tijdens het weekend van Sunparks Masters in november dit jaar. De runner up krijgt een cheque die recht geeft op 4 gratis inschrijvingen voor deze Sunparks Masters in November.

Deze actie kwam tot stand in samenspraak met het park en de organisatie van de Sunparks Masters.

De inschrijvingen voor het komende Open Antwerpen sluiten a.s. maandag om 24.00 uur, dus snel zijn is de boodschap om kans te maken op deze fantastische prijzen. Voor meer informatie zie: www.open-antwerpen.be

Een overzicht van de verschillende wedstrijden per dag.

- Vrijdagmiddag/avond wordt het eindtoernooi van de IBDT en de recreanten poules gespeeld. Aanvangsuur zal later nog bepaald worden.
- Zaterdag worden vanaf 10 uur de mix koppels gespeeld, gevolgd door de dames en heren in de namiddag.
- Zondag vanaf 10 uur starten de singles (dames, meisjes, jongens en heren) en de recreanten in knock-out.

Inschrijvingen kan tot en met vandaag 5 augustus 2013 via het online inschrijfformulier. Het inschrijfgeld (17 euro voor dames en heren single waarbij de WDF bijdrage is inbegrepen , 10 euro voor deelname bij de jeugd, 20 euro per koppel en 7,50 euro voor het recreantentoernooi) dient op onze rekening bijgeschreven te zijn ten laatste op 8 augustus 2013.

Verdere informatie kan men vinden op de website, www.open-antwerpen.be en vind men ook het online inschrijfformulier.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen tijdens het weekend van 16-17 en 18 augustus 2013 in Antwerpen.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws