Inschrijving voor het Open België 2011 is inmiddels geopend (update) WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijving voor het Open België 2011 is inmiddels geopend (update)

Inschrijving voor het Open België 2011 is inmiddels geopend (update)

Van 5 tot en met 7 augustus zal het Open België weer worden gespeeld en vanaf heden is het mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Deelname aan het toernooi is enkel mogelijk doormiddel van een voorinschrijving welke geregeld dient te zijn voor 1 augustus. Het toernooi vindt evenals voorgaande jaren weer plaats in Gemeenschapscentrum Den Boomgaard te Ranst en kent op vrijdag een opwarmtoernooi, op zaterdag de singletoernooien en op zondag de koppeltoernooien.

Meer informatie aangaande dit toernooi vind je hier en direct inschrijven kan via dit inschrijfformulier. Eenieder die bij voorgaande edities niet aanwezig is geweest kan hier zijn route plannen.

Voor degene die alvast in de stemming van het toernooi willen komen hebben we hieronder enkele leuke links met resultaten en foto's van vorig jaar.

Uitslagen 2010

Foto's 2010

Eerdere winnaars

Update: Aanvullende tekst
De 30e editie van het Internationaal Darts Toernooi Open België zal plaats vinden tijdens het weekend van 5-6-7 augustus 2001 in Gemeenschapscentrum Den Boomgaard, Antwerpsesteenweg 57 te 2520 Broechem-Ranst. De zaal ligt op 15 km van het centrum van Antwerpen, waar men overnachting kan vinden voor ieders beurs in deze grootstad.

Het programma voor het Open België 2011:
Op vrijdag 5 augustus 2011 zal er een single toernooi gehouden worden, met inschrijvingen ter plaatse tot 19 uur. Het toernooi zal aanvangen omstreeks 19u30 en zal gespeeld worden in 5 reeksen: dames, heren, meisjes, jongens en aspiranten (bij genoeg inschrijvingen).

Op zaterdag 6 augustus 2011 worden de singles gespeeld in 4 reeksen: dames, heren, meisjes en jongens. Om 10 uur starten de heren, gevolgd door de jeugd en de dames. De finales van alle reeksen zullen op het podium gespeeld worden.

Zondag 7 augustus 2011 is voorbehouden voor de koppels (mix, dames en heren). Om 10 uur starten de mix koppels en na de halve finale de dames en heren koppels (niet voor 13 uur). Alle finales worden op het podium gespeeld na de halve finales van de dames en heren koppel.

Het Open België is het tweede toernooi van de International Belgium Darts Tour (IBDT) en heeft een prijzenpot van 17.500 euro, waarvan 2.300 voor de eerste heer en 1.000 euro voor de eerste dame is weggelegd.

Buiten de eigen ranking van de IBDT, staat het Open België Singles hoog op de ranglijst bij de WDF (cat 2) en de BDO (cat A) en telt het ook voor de ranglijst van de Zuiderduin Masters. Voor de Belgische spelers is het Open België tevens de start van een nieuw seizoen voor de Nationale Ranglijst, waarbij op 3 dagen punten vergaard kunnen worden.

De winnaar in iedere categorie van de singles ontvangt ook een ticket voor de Winmau World Masters 2011 en de winnaars bij de dames en heren plaatsen zich eveneens voor het kwalificatietoernooi voor het Lakeside Wereldkampioenschap 2012, gehouden daags voor de Winmau. Alle spelers die deelnemen aan de singles moeten gerechtigd zijn om deel te nemen aan de Winmau World Masters en Lakeside World Professional Darts kampioenschappen.

Vele wereldtoppers uit verschillende landen zullen deelnemen aan het Open België. De spelers komen niet enkel voor de geldprijzen en de punten voor de ranglijst, maar ook voor het plezier. The Open België betekent ook het ontmoeten van oude bekenden, samen iets drinken en een mooi en gezellig weekend beleven.

Wij hopen zo spoedig mogelijk uw inschrijving te ontvangen. De inschrijvingen sluiten op zondag 31 juli 2011, dit zowel voor de singles al de koppels! Aangezien de loting wordt verricht de dag na het sluiten van de inschrijvingen, worden laattijdige inschrijvingen niet aanvaard. Wijzigingen in de samenstelling van de koppels worden nog aanvaard tot en met zaterdag 6 augustus 2011 om 19 uur.

De registratiekaarten met de tijden en borden waarop de spelers hun wedstrijd dienen te spelen, zullen ter plaatse opgehaald moeten worden. Deze zullen beschikbaar zijn vanaf de vrijdagavond.. Inschrijven kan online via www.bdbdarts.be

Betalingen voor de inschrijvingen moeten bijgeschreven zijn voor 2 augustus 2011 op rekening Fortis 001-6046086-55 (IBAN BE31 0016 0460 8655 - BIC code GEBA BE BB) op naam van Remi Verbeeck, Hensellaan B 15, 2960 Brecht.

Voor verdere informatie kan met altijd contact opnemen met de voorzitter van de BDB, Remi Verbeeck, telefonisch via mobiel (+32 496 624342) of thuis (+32 3 2930793) of via e-mail [email protected]

Tot ziens op het 30e Open België.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws