Inschrijven West-Fries open 2019 kan tot maandag 18:00 uur WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Inschrijven West-Fries open 2019 kan tot maandag 18:00 uur

Inschrijven West-Fries open 2019 kan tot maandag 18:00 uur

Volgende week, het weekend van 15 tm 17 maart zal in Sportcentrum Hoorn het West-Fries Open Darts gehouden worden. Zowel op zaterdag als zondag zal het single toernooi van de BDO categorie B zijn. Zondag het West-Fries WINMAU Masters Darts en zaterdag het West-fries Intratuin Open. Meer info en prijzengeld verdeling is te vinden via de website: WFopendarts.nl

De locatie is ruimer en dichterbij het centrum dan het Sportcafé Zwaag waar vorig jaar het West-Fries open gehouden is. Organisator Cor Smit laat het volgende weten: "Als eerste wil ik heel duidelijk melden dat we zonder de inzet van het sportcafé Zwaag hier niet hadden gestaan. Wij zullen dit dan ook nooit vergeten en dit zeker nooit zomaar achter ons laten. De locatie is super en ondanks dat het allemaal net kon in het Sportcafé Zwaag zijn we hier uitgegroeid."

Inschrijven kan nog tot en met maandag 11 maart 18:00 uur uur. Er zal tevens een aparte VIP ruimte worden gecreëerd. Inschrijven kan via deze link. ( Open de link en scroll een stuk naar beneden waar je kan inschrijven)

Het toernooi heeft daarnaast een dubbele B-status ontvangen en het doel van de organisatie is om er in 2020 zelfs een A-status toernooi van te maken.

Inschrijven West-Fries open 2019 kan tot maandag 18:00 uur
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws