Laatste kans om in te schrijven voor de Dutch Open Darts 2012 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Laatste kans om in te schrijven voor de Dutch Open Darts 2012

Laatste kans om in te schrijven voor de Dutch Open Darts 2012

Je hebt nog slechts enkele dagen de tijd om je in te schrijven voor de Dutch Open Darts. De inschrijving sluit maandag 16 januari om 12.00 uur. Inmiddels staat de teller al op 1.850 heren singles en hier worden dagelijks nog tientallen aan toegevoegd. Waarom mag je dit toernooi niet missen? De Dutch Open is uniek in zijn soort. Het is een open toernooi, waar ook niet-leden aan kunnen deelnemen. De Dutch Open trekt jaarlijks duizenden darters uit de hele wereld, onder andere uit Rusland, Engeland, België, Italië, Polen, Japan, Hongarije, Scandinavië en Canada.

Ook dit jaar mag de Dutch Open zich verheugen op een sterk deelnemersveld. Onder de inschrijvingen voor de 34e editie bevinden zich zowel de winnaars van vorig jaar, Martin Adams en Trina Gulliver, maar ook bekende namen als Tony O’Shea, Darryl Fitton, Scott Waites en Ross Montgomery. Naast buitenlandse topspelers is ook de Nederlandse top vertegenwoordigd, waaronder Jan Dekker, Wesley Harms, Christian Kist, Willy van de Wiel en Joey ten Berge.

Naast een aantrekkelijke prijzenpot van € 32.100,- verzekert de winnaar zich ook voor de Winmau World Masters en willicht aan de Lakeside via het Lakeside kwalificatietoernooi. Dit toernooi kan iedereen ver brengen. Christian Kist is hier het bewijs van .Hij plaatste zich voor de Lakeside via het Lakeside kwalificatietoernooi.

Wereldberoemde dartslegende Bobby George heeft de uitnodiging van de Nederlandse Darts Bond geaccepteerd en zal tijdens de finaledag van de Dutch Open Darts op 5 februari 2012 als ‘special guest’ aanwezig zijn. Ook Shean Greatbatch is een speciale genodigde tijdens het toernooi, hij gooide precies 10 jaar geleden de eerste live 9-darter op tv!

De Dutch Open Jeugd zal plaatsvinden op zondag 5 februari. De jeugdspelers die de finale halen in de drie verschillende categorieën wordt een unieke ervaring geboden: zij spelen hun finalewedstrijd op het podium! Jeugdleden die mee willen doen aan het toernooi kunnen zich op de dag zelf vanaf 09.00 uur inschrijven (inschrijfgeld is € 5,-). Dit kan niet middels de voorinschrijving via de website. Ook hier geldt: lidmaatschap is niet nodig!

Alle podiumwedstrijden zijn live te volgen via een stream op de website www.dutchopendarts.nl. Eurosport 2 zal op zondag 5 februari vanaf 23.00 uur de highlights van de podiumfinales uitzenden. Daarnaast zal Europort 1 de highlights herhalen op maandag 6 februari om 15.00 uur. Gedurende de week zullen Eurosport en Eurosport 2 de highlights regelmatig herhalen. Spektakel is dus gegarandeerd wanneer begin februari in Veldhoven de strijd om de prijzen wordt aangegaan! Ga naar www.dutchopendarts.nl en schrijf je in nu het nog kan!
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws