Duitser moet op Lakeside dartpijlen lenen van collega vanwege problemen met koffer WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Duitser moet op Lakeside dartpijlen lenen van collega vanwege problemen met koffer

Duitser moet op Lakeside dartpijlen lenen van collega vanwege problemen met koffer

Voor Liam Maendl Lawrence begon de Lakeside met problemen omdat hij bij het afreizen naar Engeland zijn koffer kwijt raakte.

Gelukkig was de Amerikaan Jim Widmayer zo vriendelijk om zijn reserve setje pijlen uit te lenen aan de 19-jarige Duitser. Dat hij daar best mee overweg kon bleek tijdens zijn eerste ronde duel met Mike Gillet die hij met 2-1 in sets wist te winnen.

Een maand geleden overkwam hem ook al iets opmerkelijks toen hij weliswaar met zijn eigen pijlen stond te spelen maar toen was het zijn tegenstander die voor verbazing zorgde. Dit gebeurde in de finale tegen Sven Geiger en is hier te bekijken.

Inmiddels heeft Liam Maendl Lawrence ook zijn tweede wedtrijd op de Lakeside gespeeld en hierbij was Martyn Turner zijn tegenstander. Opvallened genoeg gooide hij deze keer niet met de pijlen van Widmayer maar ook nog altijd niet met zijn eigen pijlen die gekenmerkt worden door zijn 'trilpunten'.

Het probleem met de zoekgeraakte koffer lijkt dus nog altijd actueel te zijn ondanks dat hij inmiddels alweer 2 dagen verder is na zijn openingsduel. De commentators spreken dan ook over de ongemakkelijke situatie waarbij hij achter de schermen collega's moet vragen of hij even 5 minuten met hun setje pijlen mag gooien om te kijken wat het beste bij hem past.

Inmiddels lijkt hij dus een nieuw setje te hebben gevonden die hem goed ligt al is niet duidelijk van wie de pijlen zijn waar hij zijn tweede partij heeft gespeeld. Helaas kon hij er alleen geen tweede overwinning mee boeken op het WDF wereldkampioenschap.

De 54-jarige Martyn Turner zorgde er namelijk voor dat de laatste 32 het eindstation werd voor Maendl Lawrence met een 3-1 overwinning in sets. Een ongelukkige aftocht dus voor de 19-jarige die nu huiswaarts kan keren terwijl zijn bagage nog altijd niet is aangekomen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws