Live darten kijken op RTL 7 komt later deze maand weer terug WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Live darten kijken op RTL 7 komt later deze maand weer terug

Live darten kijken op RTL 7 komt later deze maand weer terug

Op 29 januari 2023 gaat RTL7 weer darts uitzenden. De gehele avond zal in het teken staan van de finaledag van de TOTO Dutch Open Darts 2023. Meer dan 10 jaar was RTL7 dé dartszender die alle PDC evenementen op televisie bracht.

Voor de liefhebbers was er zaterdagavond ook weer live darten met PDC topspelers op televisie. Een schitterende hoogtepunt van Michael van Gerwen is te bekijken op deze beelden.

De TOTO Dutch Open Darts is het grootste open dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen. Het is een evenement van de Nederlandse Darts Bond en staat garant voor drie dagen lang topdarts.

Vorig jaar wist Jelle Klaasen het singletoernooi bij de heren te winnen en dit jaar zal hij proberen deze prachtige titel te prolongeren. Regerend wereldkampioen Beau Greaves, die recentelijk nog deelnam aan het PDC WK, pakte in 2022 de hoofdprijs bij de dames.

Op zondag 29 januari worden alle finales op een groot podium gespeeld. Vanaf 17.00 wordt het programma LIVE uitgezonden op RTL7 en gepresenteerd door Marcel Maijer. Tussen de wedstrijden door zijn er analyses van Vincent van der Voort, interviews met verschillende topdarters en kun je kijken naar een sfeerreportage van dit prachtige evenement.

Hieronder het gehele TV programma:
17.00 Start LIVE uitzending
17.15 Start kwartfinales heren
20.00 Halve finales heren
21.00 Finale dames
21.45 Finale heren

De vrijdag en zaterdag van de TOTO Dutch Open Darts zijn via een livestream te volgen en op zondagmiddag kun je hier de koppelfinales en de jeugdfinales bekijken.

14.00 Koppelfinales dames en heren*
15.15 Jeugdfinales aspiranten, meisjes en junioren*

Deelnemen:
We hebben op dit moment meer dan 5000 inschrijvingen. Daartussen bekende namen zoals: Ron Meulenkamp, James Hurrel, Richard Veenstra, Neil Duff, Deta Hedman en Aileen de Graaf. Wil je zelf ook deelnemen aan de TOTO Dutch Open Darts 2023 dan moet je snel zijn. Inschrijven kan namelijk nog t/m 8 januari 2023. Ga daarvoor naar: www.dutchopendarts.nl

Kaarten:
Wil je komen kijken in de Bonte Wever, dat kan! Kaartjes zijn hier te koop en worden ook aan de deur verkocht.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws