Bradley en Hedman winnen Open Wales, Jan Dekker 3e plaats WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Bradley en Hedman winnen Open Wales, Jan Dekker 3e plaats

Bradley en Hedman winnen Open Wales, Jan Dekker 3e plaats

Het Open Wales is afgelopen zondag op naam geschreven door Tony Bradley die in de finale met 6-5 te sterk was voor Tony O'Shea. In de halve finale was de man uit Wales al verantwoordelijk voor de uitschakeling van Jan Dekker die met een derde plaats de beste Nederlander van de dag werd. won in de kwartfinale eerder van Michel van der Horst en in de kwartfinale eindigde het toernooi ook voor Jeffrey de Graaf en Geert de Vos.De Graaf verloor met 1-4 van Martin Phillips en De Vos verloor nipt met 3-4 van de latere winnaar Tony O'Shea.

Deta Hedman won het damestoernooi door in de finale met 4-3 de Russische Anastasia Dobromyslova te verslaan. Tamara Schuur was de beste dame namens Nederland met een plaats bij de laatste 16. Ze verloor met 2-3 van de latere winnares Hedman.

Het complete deelnemersveld namens Nederland bestond uit Benito van de Pas, Joey ten Berge, Willem Mandigers, Bryan de Hoog, Eimardo van Engelen, Ron Meulenkamp, Wilco Vermeulen, Vincent Kamphuis, Jeffrey de Graaf, Michael van Roon, Remon Kranendonk, Jimmy Hendriks, Eric van Driel, Willy van de Wiel, Michel van der Horst, Wesley Harms, Jan Dekker, Elmar Schiffmacher, Denniz Armut, Anneke Kuijten en Tamara Schuur.

Sheet heren - Sheet dames - Sheet jongens - Sheet meisjes - Sheet mixkoppels

Update: Voor alle uitslagen verwijzen we je graag door naar bovenstaande links voor alle sheets.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws