Loting Zuiderduin Masters op vrijdag 19 november WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Loting Zuiderduin Masters op vrijdag 19 november

Loting Zuiderduin Masters op vrijdag 19 november

Nog een paar dagen en dan wordt bekend hoe de indeling van de 8 heren poules, het dames en juniorentoernooi er uit zal zien. Aanstaande vrijdag, 19 november zal namelijk de loting voor Zuiderduin Masters 2010 plaatsvinden.

De loting in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee wordt om 17:00 uur gedaan en naar verwachting zal rond 19:00 uur het resultaat van de loting on line staan. Het schema voor de wedstrijden zal kort erna worden gepubliceerd.

Voor de Zuiderduin Masters zijn nog kaarten te koop voor de diverse sessies op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zaterdagavond en de zondag. Ook het passe partout, een entreebewijs voor alle dagen voor een zeer scherpe prijs is nog leverbaar, maar het aantal slinkt behoorlijk.

Wilt u niets missen van dit sfeervolle wereldtop dartstoernooi, en de beste spelers eens van heel dichtbij in actie zien bestel dan nu uw kaarten om teleurstelling te voorkomen. U kunt reserveren via http://www.zuiderduinmasters.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws