Opstelling Lorna Croft Friendship Cup ook voor Duitsland bekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Opstelling Lorna Croft Friendship Cup ook voor Duitsland bekend

Opstelling Lorna Croft Friendship Cup ook voor Duitsland bekend

Aankomend weekend wordt het vriendschappelijke duel gespeeld tussen de Nederlandse en Duitse dames tijdens de Lorna Croft Friendship Cup. De Nederlandse dames die hierbij in actie komen zijn Tamara Schuur, Aileen de Graaf, Karin Krappen, Sharon Prins, Floor van Zanten, Kaylee de Priester, Marilou Daamen en Petra Marcus. Ook de samenstelling van de Nederlandse teams en de koppels zijn inmiddels vrijgegeven.

Het blauwe team zal worden geleidt door Cees van Leeuwen en hierin spelen Aileen de Graaf, Petra Marcus, Tamara Schuur en Kaylee de Priester. De koppels worden gevormd door Aileen de Graaf en Petra Marcus samen en door Tamara Schuur samen met Kaylee de Priester. De Graaf en Marcus is afgelopen weekend al een succesformule gebleken gezien hun finaleplaats in het dames koppeltoernooi van de CenterParc Masters.

In het rode team komen Floor van Zanten, Sharon Prins, Karin Krappen en Marilou Daamen uit. De koppels worden hier gevormd door Floor van Zanten met Sharon Prins en door Karin Krappen met Marilou Daamen. Aan kop van dit team staat Dennis van Onselen als coach.

Opstelling:

Team blauw:
Aileen de Graaf (koppel A)
Petra Marcus (koppel A)
Tamara Schuur (koppel B)
Kaylee de Priester (koppel B)

Team rood:
Floor van Zanten (koppel A)
Sharon Prins (koppel A)
Karin Krappen (koppel B)
Marilou Daamen (koppel B)

Update: Inmiddels is ook de selectie voor het Duitse damesteam bekend waarin we o.a. de Russische Irina Armstrong terugvinden. Het volledige Duitse team bestaat uit onderstaande speelsters:
.
Duitsland Rood
Coach Sabine Köhler

Michelle Sossong
Bianka Strauch
Anne Willkomm
Ann-Kathrin Wigmann

Duitsland Blauw
Coach Holger Frommann

Heike Jenkins
Irina Armstrong
Marene Westermann
Morena Wolf
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws