Alle informatie omtrent het 'nieuwe' Open Antwerpen op een rijtje WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Alle informatie omtrent het 'nieuwe' Open Antwerpen op een rijtje

Alle informatie omtrent het 'nieuwe' Open Antwerpen op een rijtje

Met trots kunnen wij u meedelen dat Open Antwerpen zal doorgaan tijdens het weekend van 16-17-18 augustus 2013, We gaan ”Back to Antwerp” en dit op een prachtige locatie aan de Schelde: ‘Belgica loods’ van de Royal Yacht Club van België vzw, Thonetlaan 133 in 2050 Antwerpen. Dit is op slechts 5 minuten verwijderd van het altijd gezellige stadscentrum, ruime parkeermogelijkheden in de buurt en ook openbaar vervoer is ruim aanwezig.

Momenteel zijn wij volop bezig met de voorbereidingen en indeling van het weekend en hopen de inschrijvingen te kunnen openen eind van deze maand. Hiervan zult u later nog bericht ontvangen, of men kan desbetreffende website in de gaten houden: www.open-antwerpen.be en ook op deze Facebook-pagina.

Wij hopen jullie natuurlijk van harte te verwelkomen op 16-17-18 augustus 2013 op een van de onderdelen.a lang en intensief zoeken naar een nieuwe locatie voor Open Antwerpen kunnen wij u mededelen dat die nu eindelijk is gevonden. Een prachtige hal op 5 minuten van het centrum van Antwerpen. Echt uniek ,met zicht op de Schelde en de jachthaven en meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen in de aanpalende straat. De hal is 1.700 vierkante meter groot, dus ruim voldoende voor 80 dartbanen en een podium.

Wij zijn bijzonder blij dat wij Open Antwerpen eindelijk weer terug in Antwerpen kunnen organiseren, waarbij de stad natuurlijk een mooi decor is na het toernooi om te vertoeven en voor de dames die meekomen een mooie gelegenheid biedt om te gaan shoppen. Ook in de directe nabijheid is er een mooi zwembad en diversen andere activiteiten voor de kinderen. Aan hotels is er natuurlijk geen enkel gebrek in deze bruisende wereldstad.

Wij hopen hiermee weer de sfeer van vroeger (van de bekende feestzaal op de meir) terug te brengen door het toernooi hier op deze nieuwe locatie te organiseren. Binnenkort volgen meer gegevens met het exacte adres en foto's van de zaal.

Datum Open Antwerpen: 16 - 17 - 18 augustus 2013
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws