Tamara Schuur prolongeert Open Dortmund, Armstrong runner-up WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Tamara Schuur prolongeert Open Dortmund, Armstrong runner-up

Tamara Schuur prolongeert Open Dortmund, Armstrong runner-up

Dit weekend wordt in Dortmund het gelijknamige Open Dortmund gespeeld waarbij weer een grote groep Nederlanders aanwezig zal zijn. Vorig jaar won Tamara Schuur het damestoernooi door in de finale af te winnen van Marene Westermann. Aileen de Graaf bereikte de halve finale en bij de heren werd Salmon Renyaan runner-up. In de finale was Jean-Marie Rubais te sterk vor de Nederlander. Frans Harmsen en Danny Stalman kwamen tot de kwartfinale.

In 2009 wist Gino Vos het toernooi te winnen nadat eerder in 2005 de winst ging naar Martin Jonkers. Bij de dames is de titel drie keer op rij gewonnen door Francis Hoenselaar van 1996 tot en met 1998 en vorig jaar won Tamara Schuur.

Met een 2-0 overwinning op Irina Armstrong heeft Tamara Schuur haar titel van het Open Dortmund geprolongeerd. De uit Denemarken afkomstige Vladimir Anderson heeft het heren toernooi gewonnen. De Duitser kon de tweede set nog met 2-1 naar zich toe trekken maar kon niet voorkomen dat de Deen er met de titel vandoor ging.

Donnie Michels was met een halve finale plaats de beste Nederlander de Belg Davyd Venken kwam tot de kwartfinale waar Michels zijn eindbestemming was. Een andere Belg Ronnie Huybrecht ging ook onderuit tegen Michels. Jac en Davy Proosten eindigden samen in Dortmund bij de laatste 16. Davy verloor van de latere winnaar Andersen en Jac van Jean- Marie Rubais.
.

Herentoernooi laatste 16:

Damestoernooi laatste 4:

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws