Radio Continu nieuwe media partner Dutch Open Darts 2014 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Radio Continu nieuwe media partner Dutch Open Darts 2014

Radio Continu nieuwe media partner Dutch Open Darts 2014

Radio Continu, een uniek radiostation, is een nieuwe mediapartner voor de Dutch Open Darts 2014. Gezelligheid staat bij Radio Continu centraal, iets wat perfect past bij de Dutch Open Darts!

De organisatie van de Dutch Open Darts is dan ook erg blij met de samenwerking met Radio Continu. Niet alleen promoten zij het grootste en gezelligste open dartstoernooi van Europa, ook zullen zij live vanuit de Bonte Wever in Assen radio maken op de vrijdag- en zaterdagmiddag tijdens de Dutch Open Darts 2014.

Radio Continu besteedt hoofdzakelijk aandacht aan muziek en artiesten van eigen bodem. Dat gezelligheid centraal staat bij Radio Continu, klinkt niet alleen door in de muziek, maar ook in de presentatie. Radio Continu zendt uit via de ether en kabel in geheel Noord Oost Nederland. Om via het internet te luisteren naar Radio Continu klik je op één van de muziekicoontjes rechts bovenaan op de website: www.radiocontinu.nl.

Jaarlijks trekt de Dutch Open Darts duizenden darters en enthousiaste toeschouwers. De prijzenpot van ruim €30.000,- is voor de meeste deelnemers bijzaak; zij reizen af naar dit dartsevenement voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid. Samen met de kans om te spelen tegen één van de aanwezige wereldtoppers, maakt dit de Dutch Open Darts tot het ultieme weekend 'uit'!

De Dutch Open Darts zal plaatsvinden van vrijdag 31 januari t/m 2 februari in de Bonte Wever Assen. Het is een open dartstoernooi, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. Jij dus ook! De inschrijving is inmiddels geopend! Kijk op: www.dutchopendarts.nl

Tevens kun je de Dutch Open Darts volgen op Twitter (www.twitter.com/DOdarts) en op Facebook (www.facebook.com/DutchOpenDarts).

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws