Schrijf je voor aanstaande zondag in voor het Open België in Ranst WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Schrijf je voor aanstaande zondag in voor het Open België in Ranst

Schrijf je voor aanstaande zondag in voor het Open België in Ranst

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 augustus 2012 organiseert de Belgische Dartsbond voor de 31e maal het Open België Darts. Het Gemeenschapscentrum ‘Den Boomgaard’, Antwerpsesteenweg 57 te Broechem, Ranst is dan voor de vierde keer gastheer van dit evenement. Hieronder een overzicht van de verschillende onderdelen die gespeeld zullen worden gedurende dit weekend.

Vrijdag 3 augustus 2012 wordt om 14:00 uur gestart met het eindtoernooi van de International Belgium Darts Tour. De eerste 32 heren en eerste 8 dames van de ranglijst van vorig seizoen spelen in poules. Om 20:00 uur wordt het opwarmingstoernooi voor dames, meisjes, jongens, aspiranten en heren gehouden met inschrijving ter plaatse tot 19:30 uur.

Zaterdag 4 augustus 2012 worden vanaf 10:00 uur uur de singles betwist met voor de winnaressen/winnaars bij de dames, meisjes, jongens en heren een ticket voor de Winmau World Masters en voor de dames en heren winnaar ook een deelname aan het kwalificatietoernooi van de Lakeside Wereld Kampioenschappen.

Voor het eerst in de geschiedenis heeft de Wereld Darts Federatie (WDF) een jeugdranking opgestart waarvan het Open België eveneens in aanmerking genomen wordt. Dit betekent dat alle reeksen bij de singles mee tellen voor de wereld ranglijst. De dames en heren tellen ook mee voor de ranglijst van de WDF, BDO, BDB, IBDT en de Zuiderduin Masters.

Zondag 5 augustus 2012 worden de koppels gespeeld. Om 10:00 uur wordt gestart met de mix koppels en na de middag volgen de dames en heren koppels.

Het Open België is één van de grootste open dartstoernooien van Europa met een hoog niveau en een geweldige sfeer. Jaarlijks telt het toernooi meer dan 1.000 deelnemers. Het kent geen geheimen. Alle spelers van beginners tot de profs spelen samen in één grote zaal, waarbij er genoeg gelegenheid is om deze spelers aan het werk te zien of ze persoonlijk te ontmoeten voor een foto of een handtekening.

Inschrijven voor het Open België kan alleen maar online via de website van de Belgische Darts Bond www.bdbdarts.be. Naast het inschrijfformulier kunt u op deze website terecht voor alle informatie over het Open België.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws