Sunparks Masters 2012 gaat op 16, 17 en 18 november los WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Sunparks Masters 2012 gaat op 16, 17 en 18 november los

Sunparks Masters 2012 gaat op 16, 17 en 18 november los

Na 3 jaar met telkens steeds meer succes ons toernooi te hebben georganiseerd in Center Parcs De Vossemeren in Lommel, waren wij toe aan een nieuwe uitdaging, namelijk een park exclusief voorbehouden voor de darters, hun familie, supporters, vrienden en kennissen. Hierdoor en hiervoor dienden we uit te wijken naar Sunparks Kempense Meren in Mol, op een boogscheut van het oude park. Doordat op dit park op onze reguliere datum al activiteiten gepland waren, houden we het toernooi dit jaar een weekje vroeger.

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 november 2012 wordt het ganse Sunparks Kempense Meren voorbehouden voor het darten en natuurlijk ook om te feesten.

Nieuwe naam, nieuw park, andere datum, nieuwe reeks: ‘Recreanten’. Speciaal voor de spelers/speelsters die hun niveau te laag, het inschrijfgeld te hoog vinden of die liever voor het plezier gooien dan voor geld. Speciaal voor hen is er een reeks gecreëerd waarbij zij voor slechts 7,50 euro zaterdag in poules spelen en waarvan de eerste 2 doorgaan naar het knock-out toernooi op zondag.

De Sunparks Masters hebben een prijzenpot van 17.500 euro en tellen mee voor de ranglijst van de Wereld Darts Federatie, de invitatietabellen van de British Darts Organisation, Zuiderduin Masters en International Belgium Darts Tour.

Een overzicht van de verschillende activiteiten per dag.

Vrijdagavond 16 november 2012 worden de mix koppels volledig afgewerkt.

Zaterdag 17 november 2012 wordt het recreanten toernooi en de dames en heren koppels gespeeld, waarna ’s avonds de befaamde feestavond volgt.

Zondag 18 november 2012 is het tijd voor de singles (dames-meisjes-jongens-heren) gevolgd door de after-darts-party.

Inschrijven voor alle onderdelen is enkele mogelijk mits voorinschrijven via het online inschrijfformulier.

Ook aan overnachten is gedacht, van een gezellige 2-persoons hotelkamer tot een gigantische villa voor 10 personen. Wacht niet te lang als u de villa van uw wensen wilt reserveren.

Meer informatie kan men vinden op www.sunparksmasters.be

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen tijdens het weekend van 16 tot 18 november 2012 in Sunparks Kempense Meren in Mol.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws