The Andy Fordham Memorial Darts Open was een groot succes WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

The Andy Fordham Memorial Darts Open was een groot succes

The Andy Fordham Memorial Darts Open was een groot succes

Afgelopen weekend werd in de O2 te Londen The Andy Fordham Memorial Darts Open “The Viking Cup” gehouden. Dit evenement ter nagedachtenis aan The Viking Andy Fordham was WDF Silver geranked met een prijzenpot van 8000 Britse ponden daarnaast werden er 10.000 Britse ponden ingezameld voor de Hearth of Darts Charity. Deze geregistreerde Charity bestaat inmiddels ruim 20 jaar. Ze hebben meer dan £ 180.000 ingezameld en verstandig besteed aan essentiële medische apparatuur en diensten om de kwaliteit van leven te verbeteren van degenen die geen hulp kunnen vinden via meer conventionele bronnen. Andy Fordham en zijn vrouw Jenny waren nauw betrokken bij de charity. Jenny Fordham is klachten coördinator nator van de stichting en bijvoorbeeld Glen Durrant de Northern Ambassador. Deta Hedman is als ambassadeur enorm betrokken bij de Hearth of Darts Charity.

The Andy Fordham Memorial Darts Open was een groot succes

Wayne Dobinson, initiatiefnemer van deze memorial schreef op zijn facebook "Het belangrijkste is dat we tot nu toe gegarandeerd £10.000,00 hebben opgehaald voor het Heart Of Darts Charity. Ik hoor al dat het goede doel vorige week een verzoek had om een jong gehandicapt meisje van 5 jaar te helpen, En met het geld dat gisteren is opgehaald, krijgt dit kleine meisje dat verlamd is een speciaal type stoel die meer dan £5000 kost En een ander kind genaamd Gracie Lea met ruggengraatproblemen krijgt een speciale machine die meer dan £3800 kost wat massaal zal helpen bij beweging en vrijheid om weer te kunnen lopen."

Wil jij de Charity steunen of meer info lezen bezoek dan hun website via deze link. Tijdens deze emotionele dag ter nagedachtenis van de oud BDO Lakeside wereldkampioen en World Masters winnaar Andy Fordham die slechts 59-jaar mocht worden werd er dus ook gedart. Hieronder de winnaars van de The Andy Fordham Memorial Darts Open
“The Viking Cup”.

Heren:
Finale
Richie Howson - Nick Kenny 5-2
Dames:
Finale
Beau Greaves - Rhian Osullivan 5-2
Junioren:
Finale
Thomas Banks - Archie Self 5-4
Meisjes:
Finale
Paige Pauling - Hannah Meek 3-0

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws