Kleermaker en Deta Hedman winnen West Fries Masters 2019 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Kleermaker en Deta Hedman winnen West Fries Masters 2019

Kleermaker en Deta Hedman winnen West Fries Masters 2019

Martijn Kleermaker wist zondag het West Fries Masters 2019 op zijn naam te schrijven. In de finale was hij met 3-0 in sets te sterk voor Wesley Harms.

Eerder won hij op weg naar het podium onder andere van Gary Stone (2-0), Tony Martin (5-3) en Roemer Mooijman (4-0) terwijl Harms afrekende met Geert de Vos (2-1), Ross Montgomery (5-4) en Cody Harris (4-1).

Bij de dames was Deta Hedman de sterkste. Ze was in de finale met 5-1 te sterk voor Sharon Prins nadat ze in de halve finale Kirsty Hutchinson versloeg met 4-1. In de halve eindstrijd rekende Prins af met Femke Herms in 4-3.

Geoffrey Weelink won op zaterdag het West-Fries Open Darts International bij de specials. In de halve finale was hij met 3-2 te sterk voor Menno Lammers en in de finale was hij te sterk voor voor Aart Jager.

Een overzicht van alle uitslagen zijn te bekijken via onderstaande sheets:
Heren
Dames

Verder is het nog de vermelding waard dat Mike de Decker erin is geslaagd om een 9-darter te gooien in zijn duel met Richard Spijker. Hij deed dit op de vloer en won deze partij ook met met 4-2.

Voor een verslag van de jeugd klik hier en alle podiumwedstrijden zijn terug te kijken in deze video.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws