BDO British Classic "Tony Eccles wint, Remco van Eijden runner-up" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO British Classic "Tony Eccles wint, Remco van Eijden runner-up"

BDO British Classic "Tony Eccles wint, Remco van Eijden runner-up"

Tony Eccles heeft de titel van de Winmau BDO British Classics op zijn naam geschreven. In de finale was hij met 6-3 te sterk voor de Nederlander en D'art 9-speler Remco van Eijden. Hiermee is Eccles de opvolger geworden van Jan Dekker die vorig jaar het toernooi won. Dit jaar was Dekker niet van de partij om zijn titel te verdedigen. De MariFlex-speler liet de British Classic schieten omdat hij al genoeg punten heeft verzameld voor Lakeside 2014. Van Eijden wist de eer voor Nederland hoog te houden met een finaleplaats. In de halve finale won Van Eijden met 5-1 van Richie George.

Ook Rick Hofstra liet van zich spreken met een plek in de halve finale. Hierbij wist hij onder andere met 4-3 af te rekenen met de kersverse winnaar van het Open België, Martin Adams. Michel van der Horst wist de laatste 16 te halen.

Andy Beardmore slaagde erin om een 9-darter te gooien al vroeg in het toernooi op de Winmau BDO British Classic. Met deze perfecte leg voegde hij zijn naam toe aan de Elite 9 Darter Club.

Fallon Sherrock heeft de titel van de British Darts Classic 2013 bij de dames gepakt. Ze won in de finale met 5-1 van de Russische Anastasia Dobromyslova. De eerste halve finale bij de dames werd door Fallon Sherrock gewonnen met 4-0 van Julie Gore. In de tweede finale won Anastasia Dobromyslova met 4-2 van Zoe Jones.

De Nederlanders die in actie kwamen zijn Jeffrey de Graaf, Wesley Harms, Jimmy Hendriks, Rick Hofstra, Ron Meulenkamp, Jonny Nijs, Michel van de Horst, Benito van de Pas, Willy van de Wiel en Remco van Eijden bij de heren. Bij de dames deden Sharon Prins, Tamara Schuur en Floortje van Zanten mee.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws