Zuiderduin Masters live te zien op RTV Noord-Holland WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Zuiderduin Masters live te zien op RTV Noord-Holland

Zuiderduin Masters live te zien op RTV Noord-Holland

In het weekend van 9, 10 en 11 december vindt de tiende editie plaats van de ‘Zuiderduin Masters’ in Egmond aan Zee. Het toernooi waar de beste spelers uit de nationale en internationale dartswereld samenkomen, wordt gedurende het hele weekend live uitgezonden bij RTV Noord-Holland. Naast de partijen van de heren, komen ook de dames en de jeugd uitgebreid aan bod.

Onder de Nederlandse deelnemers bevinden zich onder anderen de Noord-Hollandse darter Wesley Harms, die tot het toernooi wist door te dringen met een wildcard. De kans is aanwezig dat hij tegenover de Britse drievoudig wereldkampioen Martin ‘Wolfie’ Adams komt te staan. Bij de dames verdedigen Aileen de Graaf en Tamara Schuur de Nederlandse eer. Bij de jeugd komt de uit Castricum afkomstige Jimmy Hendriks in actie.

RTV Noord-Holland besteedt ruimschoots aandacht aan het wereldtop dartstoernooi en dat begint al op vrijdagavond 9 december vanaf 19:15 uur. In die uitzending komen, naast dames en jeugd, de voorbeschouwingen op de partijen en twee toppartijen bij de mannen aan bod. Zaterdag 10 december worden vanaf 12:15 uur zo’n vijf uur lang de actuele partijen in de middagsessie gevolgd en wordt na de uitzending van ‘NH Sport’ de draad weer opgepakt vanaf 19:15 uur tot de twee toppartijen die rond 23:00 uur plaatsvinden.

Op zondag 11 december worden alle beslissende partijen gevolgd. In de middag vinden de kwart- en halve finales plaats bij de mannen. De dartsliefhebbers eten die avond met bord op schoot, want om 18:15 uur is de finale bij de mannen te zien.

Al met al meer dan 20 uur live darts vanuit Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee en nog veel meer darts via de livestream via de website. Presentatie is in handen van Klaas Jan Bos.

Meer informatie en de livestream is te vinden op de programmasite.

Zuiderduin Masters’ bij RTV Noord-Holland:
Vrijdag 9 december - van 19:15 tot 00:00 uur;
Zaterdag 10 december - van 12:15 tot 17:00 uur en van 19:15 tot 00:00 uur;
Zondag 11 december - van 12:15 tot 17:00 uur: kwart/halve finale mannen;
Zondag 11 december - van 18:15 tot 19:00 uur: finale mannen
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws