Dana Verhaegen en Mon Denissen Electronisch Kampioen in België België nieuws
België nieuws

Dana Verhaegen en Mon Denissen Electronisch Kampioen in België

Dana Verhaegen en Mon Denissen Electronisch Kampioen in België

Zaterdag werden de VDBE-kampioenschappen in Oosterwijk (België) georganiseerd met 82 heren en 37 dames. Dit was meteen ook het laatste toernooi dat telde voor de selectie van het nationaal team. Bij de dames ging de titel naar Dana Verhaegen. Zij behaalde twee tweede plaatsen en had daarmee evenveel punten als Nicole Delie, maar de betere klassering in cricket gaf reglementair de doorslag. Delie had er in de reeks 501 voor gezorgd dat De Peuter in een vroeg stadium werd uitgeschakeld en won die reeks. Patricia was de beste in cricket en pakte daar nog net brons mee in de totaalstand.

Bij de heren won Mon Denissen de 501 in een spannende finale tegen Kurt Van De Rijck, die er o.a. Kim Huybrechts had uitgegooid na een hoogstaande wedstrijd (3-2) met verscheidene 180-worpen van beide spelers. Denissen was daardoor gelanceerd en stelde zijn titel veilig met een derde plaats in cricket. Daarin ontgoochelde Kurt van de Rijck en behaalde Kim Huybrechts de zege in een finale tegen Sven Wens.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar deze website.

Met dank aan de Belgische Darts Bond
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws