Venken, De Peuter en Neyens winnen het eerste Open Beersel België nieuws
België nieuws

Venken, De Peuter en Neyens winnen het eerste Open Beersel

Venken, De Peuter en Neyens winnen het eerste Open Beersel

Dit weekend werd er in Beersel (België) gespeeld voor de titels van het eerste Open Beersel. Bij de heren stonden Davyd Venken en Kim Huybrechts tegenover elkaar maar het was Davyd die de finale nipt won met 5-4. Daarboven kreeg Davyd ook nog eens een ticket voor Open Catalonië 2012. Borra Tanguy verloor de halve finale van Davyd met 1-4 en Denis Piepers met 1-4 van Kim. Dirk Hespeels, Dirk Beni, Daniel Vermeersch en Dimitri van den Bergh waren gedeeld vijfde.

Bij de dames won Patricia de Peuter de finale van Kimberly Bogemans. Nancy Borremans en Anja Bracke waren gedeeld derde. Kathy Geeraerts, Inge van Genechten, Peggy van Ballaert en Mariska Boonman eindigden op de 5de plaats.

Bij de jongens was het nog maar eens en finale tussen Kenny Neyens en Dimitri van den Bergh met winst voor Kenny. Viani van den Bergh en Bryan Coenderaerts waren gedeeld derde. Silke de Freyne won de finale bij de meisjes van Bauwke Verreydt. Joyce Janssens en Sharon Bracke eindigen allebei als derde. Viani van den Bergh won bij de aspiranten van Wesley Vandevoorde.

Voor alle uitslagen verwijzen we je graag door naar dit overzicht.

Met dank aan de Belgische Darts Bond / Foto: Kenny Neyens - Dutch Open 2012
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws