Deelnemersveld Grand Slam bijna compleet met Petersen, Clayton en De Sousa PDC
PDC

Deelnemersveld Grand Slam bijna compleet met Petersen, Clayton en De Sousa

Deelnemersveld Grand Slam bijna compleet met Petersen, Clayton en De Sousa

Zowel Devon Petersen, Jonny Clayton als Jose de Sousa hebben zich geplaatst voor de Grand Slam na het World Cup weekend in Oostenrijk. Clayton wist samen met Gerwyn Price de World Cup te winnen waardoor hij kan schitteren tijdens de Grand Slam voor de derde keer. Omdat Price en de verliezende finalisten Rob Cross en Michael Smith al zijn geplaatst schuiven Petersen en de Sousa op vanaf de reserve lijst.

De BoyleSports Grand Slam of Darts wordt gehouden 16 tm 22 november.

Acht plekken voor de Grand Slam worden na vanavond gevuld door de PDC Tour Card Holder Qualifier. Deze week zijn tevens de Winter Series waarvan de hoogst geplaatste op de Order of Merit ook in actie gaat komen tijdens de Grand Slam waarmee het deelnemersveld compleet is. Ian White en Ryan Searle zijn virtueel geplaatst, maar kunnen er nog naast grijpen als de komende week iemand een Players Championship wint, die nog niet geplaatst is, hoger op de PDC Order of Merit staat dan White of Searle én zich niet kwalificeert via de Winter Series Order of Merit.

De Zuid Afrikaan Devon Petersen gaat zijn debuut maken tijdens de Grand Slam, ook de Portugees Jose de Sousa gaat debuteren dit jaar.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws